Speed-Link Smart Spy webkamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ezt a webkamerát elég csak a laptophoz csatlakoztatni, nem igényel további drivert. Automatikus élesítés objektumfelismeréssel. Elég a kamerát csatlakoztatni egy szabad USB portba Windows XP ( Teljes leírás >

Termékleírás

Ezt a webkamerát elég csak a laptophoz csatlakoztatni, nem igényel további drivert. Automatikus élesítés objektumfelismeréssel. Elég a kamerát csatlakoztatni egy szabad USB portba Windows XP (SP2) vagy Vista alatt, az automatikusan telepíti a szükséges drivereket és már használható is.
Laptop webkamera 1,3 MPix felbontással
Automatikus élesítés objektumfelismerő funkcióval
Windows XP (SP2) és Windows Vista kompatibilitás
Magic-i Software
60 cm USB kábel

Gyártó
Speed-link
Video felbontás
640x480
Maximális felbontás
1.3 MPixel

Az olcsó.hu Speed-Link Smart Spy webkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Smart Spy webkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.