Speed-Link Reflect LED webkamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Videókonferenciák, videóchatek, fényképek, videómailek vagy filmek - ez a stílusos webcam sokoldalúan tehetséges. Készítsen szuperéles képeket és videókat vagy folytasson videókonferenci Teljes leírás >

Termékleírás

Videókonferenciák, videóchatek, fényképek, videómailek vagy filmek - ez a stílusos webcam sokoldalúan tehetséges. Készítsen szuperéles képeket és videókat vagy folytasson videókonferenciákat és live videóchateket a hagyományos internetes kommunikációs internetprogramokkal.
300k pixeles nagy fénykép felbontás (VGA, 640 x 480), 4Mpix interpolált
Biztos pozíció a stílusos és robusztus fémháznak köszönhetően
6 beépített, állítható fényerejű LED
Praktikus csipesz notebookra való rögzítéshez
360 fokban elforgatható
Fokozatmentes fókusz: 30 mm-től végtelenig
Speed - Link minőség

Gyártó
Speed-link
Video felbontás
640x480
Maximális felbontás
4 MPixel
Extra
LED világítás

Az olcsó.hu Speed-Link Reflect LED webkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Reflect LED webkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.