Speed-Link Magnetic webkamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Előrehaladott kép továbbfeldolgozás 640 x 480 VGA felbontás, JPEG tömörítés 800 x 600 SVGA videófelbontás maximális 1,3 megapixeles állóképfelbontás szabadalmaztatott mágneses rendszer, Teljes leírás >

Termékleírás

Előrehaladott kép továbbfeldolgozás
640 x 480 VGA felbontás, JPEG tömörítés
800 x 600 SVGA videófelbontás
maximális 1,3 megapixeles állóképfelbontás
szabadalmaztatott mágneses rendszer, 360°-ban elfordítható
digitális 4-szeres zoom
Windows-zal, Mac-kel és Linux-szal kompatibilis

Videófelvétel bármely szemszögből. A szabadalmaztatott mágneses rendszer azt a szabadságot kínálja Önnek, hogy a webcamet úgy fordíthatja el, ahogy csak szeretné. Ennek a kamerának műszaki szempontból sincs takargatnivalója. 4-szeres digitális zoom és a 1,3 megapixeles maximális felbontás állandóan éles képeket garantálnak.

Gyártó
Speed-link
Video felbontás
800x600
Maximális felbontás
1.3 MPixel

Az olcsó.hu Speed-Link Magnetic webkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Magnetic webkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.