Prestigio PWC520 webkamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A PWC520 webkamera 5 üveglencsével és 2.0 megapixeles felbontással bír. A webkamera automatikusan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, így kiküszöbölve az árnyékot és a túl erős színeket. Teljes leírás >

Termékleírás

A PWC520 webkamera 5 üveglencsével és 2.0 megapixeles felbontással bír. A webkamera automatikusan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, így kiküszöbölve az árnyékot és a túl erős színeket.

A PWC520 beépített mikrofonja rendkívül jó hangminőséggel büszkélkedhet, a háttérzajt is minimálisra csökkenti.

Ezen a webkamerán USB 2.0 csatlakozó található, így egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez, illetve kompatibilis a legelterjedtebb operációs rendszerekkel és chat-alkalmazásokkal: Windows XP/Vistas/ 7, as well as with Skype™, Windows Live™ Messenger, Yahoo!® Messenger, AOL® Instant Messenger (AIM®).

.JELLEMZŐK

- 2.0 megapixeles kamera a nagyfelbontású képekért és videókért
- Beépített mikrofon kiváló hangminőséggel
- Videó felvétel és fényképkészítési funkció a nagyobb kommunikációs élményért

Gyártó
Prestigio
Video felbontás
1600x1200
Maximális felbontás
2 MPixel
Extra
Mikrofon

Az olcsó.hu Prestigio PWC520 webkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Prestigio PWC520 webkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.