Microsoft LifeCam Studio webkamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Mintha ott lenneAz 1080p HD-érzékelővel felszerelt LifeCam Studio kamera kimagasló HD-videominőséget nyújt. A kiváló minőség azonban nemcsak a HD felbontást jelenti. A tíz centimétertől Teljes leírás >

Termékleírás


Mintha ott lenneAz 1080p HD-érzékelővel felszerelt LifeCam Studio kamera kimagasló HD-videominőséget nyújt. A kiváló minőség azonban nemcsak a HD felbontást jelenti. A tíz centimétertől a végtelenig terjedő automatikus élességállítás mindig éles képet eredményez. A LifeCam precíziós üveg lencsetagokból álló objektívjével pontos nagylátószögű felvétel készíthető. Még inkább megkönnyíti a filmezést a LifeCam TrueColor technológiája - ezzel szinte bármilyen megvilágítás mellett nagy fényerejű, színgazdag videók rögzíthetők. A ClearFrame technológia szakadozásmentes, részletgazdag felvételt eredményez. A beépített hifi mikrofon pedig teljessé teszi az összhatást: a való világ tarka látványai, élénk színei és tiszta hangjai egyaránt megragadhatók.

1080p HD-érzékelő
A kiváló élesség és képminőség záloga.
Autofókusz
Fókusztartomány 10 cm-től a végtelenig.
Precíziós, üveg lencsetagokból álló objektív
A nagylátószögű, üveg lencsetagok garantálják a továbbfejlesztett optika nagy precizitását.
TrueColor technológia
Nagy fényerejű, színgazdag videofelvételek szinte bármilyen megvilágításnál.
ClearFrame technológia
Szaggatásmentes, részletgazdag videokép.
Nagy hanghűségű mikrofon
Természetes hatású, részletgazdag hangátvitel.

Gyártó
Microsoft
Video felbontás
1920x1080
Extra
Full-HD Mikrofon

Az olcsó.hu Microsoft LifeCam Studio webkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Microsoft LifeCam Studio webkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.