Microsoft LifeCam Cinema webkamera (H5D-00014)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A LifeCam Cinema segítségével mindent pontosan rögzíthet: kiváló minőségű 720p HD szélesvásznú videoképet kristálytiszta hanggal. Semmi dolga sincs: maga a kamera gondoskodik az élesség Teljes leírás >

Termékleírás

A LifeCam Cinema segítségével mindent pontosan rögzíthet: kiváló minőségű 720p HD szélesvásznú videoképet kristálytiszta hanggal. Semmi dolga sincs: maga a kamera gondoskodik az élességállításról, a TrueColor expozícióállítás pedig a felvételek élénk színeiért felel. Tovább növeli a kép élességét a nagy pontosságú üveglencse és a gyenge fény mellett is látványos képet nyújtó ClearFrame technológia.
Részletes leírás:

Valódi HD minőségű videó rögzítése akár 30 képkocka/másodperces sebességgel.
Autófókusz: a képek élesek és részletgazdagok még makrózásnál is.
Precíziós, üveg lencsetagokból álló objektív: pontosabb színvisszaadás és élesebb videokép.
ClearFrame technológia: szaggatásmentes, részletgazdag videokép még gyenge fényviszonyok között is.
Digitális mikrofon: a zajcsökkentő technológia javítja a beszédhang minőségét, és kristálytiszta hangot állít elő.
TrueColor technológia: automatikus expozíciószabályozás a nagy fényerejű, színgazdag videofelvételekért.
Alumínium készülékház: a webkamera háza könnyű, de rendkívül tartós.
Rugalmas állvány: hajlítható, dönthető és alakítható, hogy az optimális szöget biztosítsa laptopképernyőkön, lapos monitorokon és hagyományos monitorokon is.

Gyártó
Microsoft
Video felbontás
1280x720
Maximális felbontás
5 MPixel
Extra
Mikrofon

Az olcsó.hu Microsoft LifeCam Cinema webkamera (H5D-00014) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Microsoft LifeCam Cinema webkamera (H5D-00014) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.