Logitech C615 webkamera (960-001056)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Facebook rendszerre egyetlen kattintással feltölthető HD-felbontású videók és a sokoldalú, összecsukható kivitel mellett a 720p felbontású videohívásokat és az 1080p teljes HD felbontá Teljes leírás >

Termékleírás

A Facebook rendszerre egyetlen kattintással feltölthető HD-felbontású videók és a sokoldalú, összecsukható kivitel mellett a 720p felbontású videohívásokat és az 1080p teljes HD felbontású videók megosztását is élvezni fogja - ahogyan, amit és ahol csak szeretné.

1080p teljes HD-felbontású felvétel
1080p teljes HD-felbontású, lenyűgöző minőségű szélesvásznú videókat készíthet.

720p HD-videohívások
720p felbontású videohívásokat bonyolíthat a legtöbb ismert népszerű üzenetküldő szolgáltatás és a Logitech Vid™ HD segítségével.

Kiváló minőségű automatikus fókuszálás
A beépített automatikus fókuszálás következtében felvételei még közelről (akár a kamera lencséjétől 10 cm-re is) borotvaélesek.

Feltöltés a Facebook® rendszerre egyetlen kattintással
Könnyen rögzíthet (1080p teljes HD-felbontású) videókat, és egyetlen kattintással feltöltheti azokat a Facebook, Twitter™ vagy YouTube® szolgáltatásba.
Próbálja ki, hogy milyen könnyű használni.

Sokoldalú, hordozható kivitel
Az összecsukható kivitel és a rövid USB-kábel könnyen hordozhatóvá teszi a webkamerát, de szükség esetén az USB-kábelhosszabító áthidalja a nagyobb távolságot.

Forgatható, állványra szerelhető kivitel
A további elhelyezési lehetőségek érdekében a kamerát állványra is szerelheti. Így a 360 fokban elforduló állványal egyszerűbbé válik a hívás, illetve felvétel készítése bármely szögből.

Tökéletesen használható Windows® és Mac® rendszerű számítógépekkel
Windows? Mac? iChat®? Skype™? Google Voice™ és Chat? Bármelyiket használhatja. Kompatibilis az Ön rendszerével. Ezen felül képeit és fényképeit is szerkesztheti vele, mivel a termék kompatibilis az iPhoto® és iMovie®, sőt még a Photo Booth® alkalmazással is.

8 megapixeles pillanatfelvételek
Nagy felbontású, akár 8 megapixeles pillanatfelvételeket is készíthet (szoftveres javítással).

Tartalmazza a Logitech Vid™ HD programot
Mostantól ingyen, gyorsan és könnyedén indíthat HD-videohívásokat. A szoftvert a webkamera telepítője tartalmazza. Ha pedig szerettei nem tudják fogadni hívását, videoüzenetet is hagyhat.

Logitech More HD
A More HD technológiának köszönhetően a webkamera nem tömöríti a videókat a hívások során, így a kép megőrzi HD-tisztaságát, és vele még egy régi számítógép is sokkal hatékonyabban használható.

Logitech Video Effects
Videohívásait a Video Effects szoftver segítségével mókás effektusokkal tarkíthatja. A neonszínű mintázatokkal és a halszemeffektussal könnyedén élvezetesebbé teheti videohívásait, a maszkkészítő szolgáltatással pedig saját maszkját is elkészítheti.

Ingyenes videoszerkesztő szoftver
A Logitech a MAGIX céggel együttműködve kínálja a MAGIX™ Photo Manager 9 és MAGIX™ Video Easy szolgáltatást az új Logitech webkamerához. Ingyen.

Bejelentkezés arcfelismeréssel
Jelentkezzen be a számítógépre és kedvenc webhelyeire a csomagban található arcfelismerő szoftverrel. Ezzel időt takaríthat meg, és lenyűgözheti barátait.

Gyártó
Logitech
Video felbontás
1920x1080
Maximális felbontás
8 MPixel
Extra
Full-HD Mikrofon

Az olcsó.hu Logitech C615 webkamera (960-001056) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech C615 webkamera (960-001056) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.