Logitech C525 webkamera


29.268 Ft

Logitech C525 webkamera A 720p HD-felbontású videohívásnak és -felvételnek, valamint a Facebook szolgáltatásba egyetlen kattintással elvégezhető HD-felbontású feltöltésnek köszönhetőe Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Logitech C525 webkamera

A 720p HD-felbontású videohívásnak és -felvételnek, valamint a Facebook szolgáltatásba egyetlen kattintással elvégezhető HD-felbontású feltöltésnek köszönhetően most bárhol, bármikor megoszthatja nagy felbontású világát.

HD-felbontású videohívások
720p HD-felbontású videohívásokat bonyolíthat a legtöbb ismert csevegőprogrammal.

Kiváló minőségű automatikus fókuszálás
A beépített automatikus fókuszálás következtében felvételei még közelről (a kamera lencséjétől 7 cm-re) is borotvaélesek.

Logitech More HD
A More HD technológiának köszönhetően a webkamera nem tömöríti a videókat a hívások során, így a kép megőrzi HD-tisztaságát, és vele még egy régi számítógép is sokkal hatékonyabban használható.

Feltöltés a Facebook szolgáltatásba egyetlen kattintással
Egyszerűen rögzíthet HD-felbontású videókat (720p), és egyetlen kattintással feltöltheti azokat a Facebook®, a Twitter™ és a YouTube® szolgáltatásba.

Összecsukható és forgatható kialakítás
Egyszerűen becsúsztathatja a táskájába és magával viheti. A 360 fokban forgatható talppal ráadásul egyszerűbbé válik a hívás, illetve a felvétel készítése bármely szögből.

Tartalmazza a Logitech Vid™ HD programot
Most ingyenes, gyors és könnyű a videotelefonálás Önnek és beszélgetőpartnereinek is. A szoftvert a webkamera telepítőjébe építettük, így azonnal kezdeményezheti az első hívást.

8 megapixeles pillanatfelvételek
Nagy felbontású, akár 8 megapixeles pillanatfelvételeket is készíthet (szoftveres javítással).

Beépített mikrofon RightSound™ technológiával
A zavaró háttérzajok kiszűrésével tisztán hallgató beszélgetéseket folytathat.

Bejelentkezés arcfelismeréssel
Jelentkezzen be a számítógépre és kedvenc webhelyeire a csomagban található arcfelismerő szoftverrel. Ezzel időt takaríthat meg és lenyűgözheti barátait.*

RightLight™ 2 technológia
A kamera videohíváskor még gyenge fényhez vagy ellenfényhez is intelligensen alkalmazkodik, és kiváló képminőséget biztosít.

Logitech Video Effects™
Videohívásait a Video Effects szoftver segítségével mókás effektusokkal tarkíthatja. A neonszínű mintázatokkal és a halszemeffektussal könnyedén teheti még élvezetesebbé videohívásait, a maszkkészítő szolgáltatással pedig saját maszkját is elkészítheti.

Kompatibilitás a csevegőprogramokkal
Használható a Skype™, a Windows Live™ Messenger, a Yahoo!® Messenger, az AOL® Instant Messenger (AIM®) és számos egyéb népszerű csevegőprogrammal.

Ingyenes videoszerkesztő szoftver
A Logitech a MAGIX céggel együttműködve kínálja a MAGIX™ Photo Manager 9 és a MAGIX™ Video Easy szolgáltatást az új Logitech webkamerához. Ingyen.**

Egyenletesebb. Élesebb. Teltebb. Tisztább.
Logitech Fluid Crystal™ technológia. Ennek köszönhető a Logitech webkamerák jobb teljesítménye. Egyenletesebb mozdulatok, élesebb képek, teltebb színek és tisztább hangzás valóságos környezetben.

Gyártó
Logitech
Video felbontás
1280x720
Maximális felbontás
8 MPixel
Extra
Mikrofon

Az olcsó.hu Logitech C525 webkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech C525 webkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások