Logitech C310 webkamera


30.657 Ft

HD-felbontású videohíváshoz és online kapcsolat létesítéséhez - 720p HD-felbontásban, 5 megapixeles fényképek, egyetlen kattintással történő feltöltés a Facebook rendszerre HD-felbont Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

HD-felbontású videohíváshoz és online kapcsolat létesítéséhez - 720p HD-felbontásban, 5 megapixeles fényképek, egyetlen kattintással történő feltöltés a Facebook rendszerre

HD-felbontású videohívások
Lehetősége nyílik 720p HD-felbontású videohívásokat bonyolítani a legtöbb ismert azonnali üzenetküldő alkalmazás és a Logitech Vid™ HD segítségével.

5 megapixeles pillanatfelvételek
Nagy felbontású, akár 5 megapixeles pillanatfelvételeket is készíthet (szoftveres javítással).

Feltöltés a Facebook rendszerre egyetlen kattintással
Könnyen rögzíthet HD-felbontású videókat (720p), és egyetlen kattintással feltöltheti azokat a Facebook™ vagy a YouTube® rendszerre.

Tartalmazza a Logitech Vid™ HD programot
Most ingyenes, gyors és könnyű a HD-felbontású videotelefonálás Önnek és beszélgetőpartnereinek is. A szoftvert a webkamera telepítőjébe építettük, így azonnal kezdeményezheti az első hívást.

Beépített mikrofon RightSound™ technológiával
A zavaró háttérzajok kiszűrésével tiszta hangátvitelt szavatol.

RightLight™ 2 technológia
A kamera videohíváskor még gyenge vagy ellenfény esetén is kiváló képminőséget tesz lehetővé.

Logitech Video Effects™
Videohívásait a Video Effects szoftver használatával mókás effektusokkal tarkíthatja. A neonszínű mintázatokkal, a halszemeffektussal és a többi lehetőséggel könnyedén teheti még élvezetesebbé videohívásait.

Kompatibilitás az azonnali üzenetküldéssel
Használható a Skype™, Windows Live™ Messenger, Yahoo!® Messenger, AOL® Instant Messenger (AIM®) és számos egyéb népszerű azonnali üzenetküldő alkalmazással.

Ingyenes videoszerkesztő szoftver
A Logitech a MAGIX céggel együttműködve kínálja a MAGIX™ Photo Manager 9 és MAGIX™ Video Easy szolgáltatást az új Logitech webkamerához.

Gyártó
Logitech
Video felbontás
1280x720
Maximális felbontás
5 MPixel
Extra
Mikrofon

Az olcsó.hu Logitech C310 webkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech C310 webkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások