LogiLink UA0067 webkamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Főbb jellemzők 4 szabályozható LED Automatikus fehér- és színes kiegyenlítés Plug and Play, beépített mikrofon Leírás LogiLink internetes webkamera 300k-s CMOS érzékelőevel Teljes leírás >

Termékleírás

Főbb jellemzők

4 szabályozható LED
Automatikus fehér- és színes kiegyenlítés
Plug and Play, beépített mikrofon

Leírás
LogiLink internetes webkamera 300k-s CMOS érzékelőevel és 1280x960 pixeles maximális felbontással.
A beépített mikrofonnal az audió jelek is továbbítódnak.Az intelligens rögzítő rendszer magába foglalja a talpat és monitorhoz való rögzítést és biztos tartást garantál notebookján vagy számítógép monitorján.Az automatikusan vezérelt LED segítségével a webkamera rossz fényviszonyok között is használható.

Szállítás tartalma

1 db webkamera, UA0067
1 db használati útmutató
1 db CD (szoftver, meghajtó)

Egyéb megjegyzések, rendszerkövetelmények
Windows® ME / NT / 2000 / XP
Windows Vista™
Windows® 7
Ubuntu 8.10.

Gyártó
LogiLink
Video felbontás
1280x960
Extra
LED világítás Mikrofon

Az olcsó.hu LogiLink UA0067 webkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LogiLink UA0067 webkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.