Genius WideCam F100 webkamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ideje újragondolnia a webkamera használatát. A Genius bemutat egy új Full HD webkamerát, amely fokozza a beszélgetések, és a videokonferenciák élményét, a WideCam F100-at. Ez a webkamera 120 Teljes leírás >

Termékleírás

Ideje újragondolnia a webkamera használatát. A Genius bemutat egy új Full HD webkamerát, amely fokozza a beszélgetések, és a videokonferenciák élményét, a WideCam F100-at. Ez a webkamera 120°-os ultraszéles látószögű objektívvel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy ne kelljen összegyűlni, mint egy hagyományos webkamera előtt. Videokonferenciákhoz a WideCam F100 beépített sztereó mikrofonnal rendelkezik, hogy Ön szabadon, kristálytiszta hangminőséggel beszélhessen. Ezen kívül az üveg lencsék jobb képminőséget nyújtanak a beszélgetésekhez. Az F100 tartalmaz egy USB hosszabbító kábelt is, amellyel akár 3 méterrel is növelheti a távolságot.

120° látószögű objektív
12MP interpolációs fénykép
Beépített nagy érzékenységű mikrofon
1080p Full HD 30fps felvétel
1,5 méteres hosszabbítókábel
Manuális fókusz üveglencsékkel

Gyártó
Genius
Video felbontás
1920x1080
Maximális felbontás
12 MPixel
Extra
Full-HD Mikrofon

Az olcsó.hu Genius WideCam F100 webkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genius WideCam F100 webkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.