Genius WideCam 320 webkamera


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ultra nagylátószögû webkamera videokonferenciákhoz A Genius bemutatja a legújabb ultra nagylátószögû VGA webkameráját, a WideCam 320-at, amely tiszta és éles képet biztosít, és kiváló Teljes leírás >

Termékleírás

Ultra nagylátószögû webkamera videokonferenciákhoz
A Genius bemutatja a legújabb ultra nagylátószögû VGA webkameráját, a WideCam 320-at, amely tiszta és éles képet biztosít, és kiválóan alkalmas videokonferenciákhoz. Az akár 100 fokos széles látószög, a 8 megapixeles képminõség és a 3X-os digitális zoom ragyogó és éles videókat, illetve tûéles közeli képeket garantál. A beépített, nagy érzékenységû mikrofon éles és tiszta hangzást kínál a háttérzaj nélküli videobeszélgetésekhez. Az univerzális tartótalp révén használhatja PC-vel, notebookkal, ultrabookkal, vagy akár önállóan is. Egyszerû és könnyen használható webkamera videokonferenciákhoz, amellyel kényelmesen tarthatja a kapcsolatot szeretteivel, vagy akár az emlékezetes pillanatokat is megoszthatja a barátaival.
.
Jellemzõk:
• 100 fokos ultra nagylátószög
• 8 megapixeles ragyogó képek
• 3x-os digitális zoom
• Beépített érzékeny mikrofon
• Manuális fókusz
• Univerzális tartótalp

Gyártó
Genius
Video felbontás
640x480
Maximális felbontás
8 MPixel
Extra
Mikrofon

Az olcsó.hu Genius WideCam 320 webkamera árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genius WideCam 320 webkamera vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.