Zotac GeForce 210 1GB DDR3 Synergy Edition


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Ztoac Geforce 210 Synergy Edition készen áll a HD videó lejátszásra köszönhetően a Nvidia PureVideo HD videó feldolgozásnak, HDMI 1.3a támogatás, mély színek és 7.1 csatornás digitáli Teljes leírás >

Termékleírás

A Ztoac Geforce 210 Synergy Edition készen áll a HD videó lejátszásra köszönhetően a Nvidia PureVideo HD videó feldolgozásnak, HDMI 1.3a támogatás, mély színek és 7.1 csatornás digitális hang kimenet a HD videó lejátszás élményéhez.Nvidia Geforce szériájú processzorok a grafikus teljesítmény vezérei, és fenomenális FPS értéket kézbesítenek pompás vizuális élménnyel a legújabb 3D-s játékokban és alkalmazásokban.Nvidia PureVideo technológia megteremti a finom DVD videó lejátszást élénk színekkel és magasabb kép minőséggel. A PureVideo technológiával, a videókat pompás minőségben jeleníthetőek meg, míg a CPU kihasználtságot minimum szinten tartja.Nvidia Geforce CPU-k Cuda technológia megteremti a hiper-realisztikus GPU gyorsított PhysX játék effekteket, mint a robbanások por, törmelék csodálatos és természetes víz és vízhatás, karakterek valós mozgásokkal vagy ruhákkal minőségi szövettel és mozgással.Zotac Firestorm lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy behangolják a grafikus kártyáikat a megfelelő extra teljesítmény érdekében.

Gyártó
Zotac
Csatoló felület
PCI-E
Chipset gyártó
nVidia
Chipset Típus
GeForce 210
Memória mérete
1024 MByte
Memória típusa
DDR3
Csatlakozók
D-SUB DVI HDMI
Memória sávszélesség
128 bit
Processzor órajel
520 Mhz
Memória sebessége
1066 Mhz

Az olcsó.hu Zotac GeForce 210 1GB DDR3 Synergy Edition videokártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Zotac GeForce 210 1GB DDR3 Synergy Edition videokártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.