Zotac GT610 Synergy Edition 2GB DDR3 videókártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A világ egyik leggyorsabb videokártyája. Az összes elérhető technológiát belepakolták Neked a Zotac mérnökei, hogy minél tisztábban, nagyobb felbontásban és valóságosabban játsszhass, Teljes leírás >

Termékleírás

A világ egyik leggyorsabb videokártyája. Az összes elérhető technológiát belepakolták Neked a Zotac mérnökei, hogy minél tisztábban, nagyobb felbontásban és valóságosabban játsszhass, filmezhess, vagy igazából azt csinálj, amit csak akartsz. Korlátok nincsenek.

Chip Gyártó: nVidia
Chip Típus: GeForce GT 610
GPU Órajel: 810 MHz
RAM Órajel: 1620 MHz
Memória Mérete: 2 GB
Memória Típus: GDDR3
Memória Bit: 64bit
Hűtés: Ventilátor
Kártya nagyság: 1 slot
Csatlakozók: DVI, VGA, HDMI

Gyártó
Zotac
Csatoló felület
PCI-E
Chipset gyártó
nVidia
Chipset Típus
GeForce GT 610
Memória mérete
2048 MByte
Memória típusa
DDR3
Csatlakozók
D-SUB DVI HDMI
Memória sávszélesség
64 bit
Processzor órajel
810 Mhz
Memória sebessége
1620 Mhz

Az olcsó.hu Zotac GT610 Synergy Edition 2GB DDR3 videókártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Zotac GT610 Synergy Edition 2GB DDR3 videókártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.