MSI GTX960 Gaming 2GB DDR5 videokártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Twin Frozr V - hűvösebb, csendesebb, jobb játék A GPU-k minden új generációja nagyobb teljesítményű. Az MSI Twin Frozr minden új generációja kisebb zajt és hűt nyújt. Az MSI meghallga Teljes leírás >

Termékleírás

.Twin Frozr V - hűvösebb, csendesebb, jobb játék

A GPU-k minden új generációja nagyobb teljesítményű. Az MSI Twin Frozr minden új generációja kisebb zajt és hűt nyújt. Az MSI meghallgatta az összes kérést, és az új Twin Frozr V kisebb, erősebb ventilátorokkal rendelkezik, kevesebb zajt generál, a grafikus kártyát és az alkatrészeit hűvösebben tartja, és tökéletesen illik az MSI GAMING alaplapokhoz, amelyek közül néhány LED világítással is rendelkezik. 18 hónapot töltöttünk a Twin Frozr V fejlesztésével többek közt helyszíni tesztekkel gaming-kávézókban, hogy biztosítsuk az általad igényelt FPS-hez szükséges minőséget és stabilitást.

.Diszperziós ventilátorlapát

19%-kal több levegőt áramoltatnak, hogy maximalizálják a hőelvonást a hűtőbordákon

.Fokozott hőelvonási hatékonyság

Az MSI a Twin Frozr hűtőkhöz illesztette az új légáramlás vezérlő technológiát, amely több levegőt vezet közvetlenül a hűtőcsövekre különleges légterelők használatával a hűtőbordán. Továbbá ez az exkluzív hűtőborda-kialakítás növeli annak felületét, nagyban javítva a hőelvonási hatékonyságot

.SuperSU hűtőcső
Fokozott hőelvonási hatékonyság

A SuperSU architektúra a legjobb hűtési megoldás grafikus kártyákhoz. A GPU-t egy masszív nikkelezett réz alaplemez hűti, amely "Super Pipe"-okhoz (8 mm-es hűtőcsövekhez) csatlakozik az MSI GAMING sorozatú grafikus kártyáin. Továbbá az új hűtőcsöves kialakítás úgy is növeli a hatékonyságot, hogy csökkenti a nem használt hűtőcső hosszúságát, valamint különleges SU formájú dizájnnal.

Gyártó
Msi
Csatoló felület
PCI-E
Chipset gyártó
nVidia
Chipset Típus
GeForce GTX 960
Memória mérete
2048 MByte
Memória típusa
DDR3
Csatlakozók
DisplayPort DVI HDMI
Memória sávszélesség
128 bit
Processzor órajel
1127 Mhz
Memória sebessége
7010 Mhz

Az olcsó.hu MSI GTX960 Gaming 2GB DDR5 videokártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MSI GTX960 Gaming 2GB DDR5 videokártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.