HP Quadro K4200 4GB DDR5 videokártya (J3G89AA)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az NVIDIA® Quadro® K4200 videokártya és annak zökkenőmentes adatátvitelt biztosító kettős másolási alrendszere képes a legnehezebb terméktervezési kihívások kezelésére is nagy méret Teljes leírás >

Termékleírás

Az NVIDIA® Quadro® K4200 videokártya és annak zökkenőmentes adatátvitelt biztosító kettős másolási alrendszere képes a legnehezebb terméktervezési kihívások kezelésére is nagy méretű, összetett modellek létrehozásakor és megjelenítésekor.

Független szoftverszállítói tanúsítványok és megbízható teljesítmény.

• Könnyedén támogathatja professzionális szoftveralkalmazásait átfogó független szoftverszállítói tanúsítványokkal. Élvezze a 4 GB GDDR5 GPU memória nyújtotta nagyobb teljesítményt, amely lehetővé teszi a nagy méretű modellek zökkenőmentes és gyors kezelését és megjelenítését.


Felgyorsíthatja a CUDA-számítások használatára képes alkalmazásokat.

• Az egybővítőhelyes videokártyán található 1344 CUDA mag lenyűgözően nagy teljesítményt és 3D megjelenítési számítási képességet nyújt.


Rugalmas és egyszerű képernyőkezelés.

• A képernyőket az új megjelenítési rendszer és a DisplayPort 1.2 révén különösen magas felbontásokon használhatja, például 3840 x 2160 (60 Hz) képpontos, 30 bites színmélységű felbontáson. Könnyedén kezelhet akár három képernyőt is az NVIDIA® Mosaic és az NVIDIA® nView® technológiával.

Windows operating systems supported Igen
Linux operating systems supported Igen
Graphics processor family NVIDIA
Grafikus processzor Quadro K4200
Maximális felbontás 3840 x 2160 pixelek
CUDA Igen
Energy Star által tanúsított Igen
Áramfogyasztás 108 W
DirectX verziója 01.nov
Shader model verziója 5.0
OpenGL verziója 04.ápr
HDCP Igen
Hűtés típusa Aktív
Vertical rotation angle 4 GB
Grafikus adapter memóriatípus GDDR5-SDRAM
Memóriabusz 256 bit
Memória-sávszélesség (max) 173 GB/s
Szélesség 461 mm
csatolófelület típus PCI Express 2.0
DVI-I portok száma 1
DisplayPorts quantity 2

Gyártó
HP
Csatoló felület
PCI-E
Chipset gyártó
nVidia
Chipset Típus
NVIDIA Quadro K4200
Memória mérete
4096 MByte
Memória típusa
DDR5
Csatlakozók
DisplayPort DVI
Memória sávszélesség
256 bit

Az olcsó.hu HP Quadro K4200 4GB DDR5 videokártya (J3G89AA) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP Quadro K4200 4GB DDR5 videokártya (J3G89AA) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.