HP GT630 2GB DDR3 videokártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

• Az egy grafikus kártyával vezérelt több kijelző javított 2D és 3D* grafikus teljesítményt biztosít. Webes konferencia**, video- vagy fotószerkesztési lehetőségek, a hétköznapi üzle Teljes leírás >

Termékleírás

• Az egy grafikus kártyával vezérelt több kijelző javított 2D és 3D* grafikus teljesítményt biztosít. Webes konferencia**, video- vagy fotószerkesztési lehetőségek, a hétköznapi üzleti számítógépes élmény nagy teljesítményű grafikával és képi elemekkel történő kiegészítése mellett.
• Fejlettebb számítógépes élmény – NVIDIA surround technológia rugalmas támogatása az új alkalmazások és a jobb teljesítmény érdekében. A 3. generációs PCI Express busz teljes körű támogatása kiemelkedő sávszélesség-használatot biztosít.
• A 2 GB-os DDR3 különálló alaplapi memória révén csökkenthető a számítógép memóriájának megosztása.***
• Több kijelző egyidejű használata is lehetséges a dupla csatlakozós DVI-I port és a két multi-mode DisplayPort csatlakozóval – HDCP támogatással. A mellékelt DVI-I – VGA és HP DisplayPort – DVI-D adapterek révén a korábbi kijelzők is üzemben tarthatók.

Gyártó
HP
Csatoló felület
PCI-E
Chipset gyártó
nVidia
Chipset Típus
GeForce GT 630
Memória mérete
2048 MByte
Memória típusa
DDR3
Csatlakozók
DisplayPort DVI
Memória sávszélesség
128 bit

Az olcsó.hu HP GT630 2GB DDR3 videokártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP GT630 2GB DDR3 videokártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.