Asus Radeon R7 240 1GB DDR3 videokártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

..Nagyszerű értéket kínáló grafikus kártya kiváló stabilitással A porvédett ventilátor ellenállóbb a porrészecskékkel szemben és a referenciához képest 25 százalékkal megnöveli a Teljes leírás >

Termékleírás

..Nagyszerű értéket kínáló grafikus kártya kiváló stabilitással

A porvédett ventilátor ellenállóbb a porrészecskékkel szemben és a referenciához képest 25 százalékkal megnöveli a kártya élettartamátA tápellátási alkatrészekben használt speciális ötvözetek jobban megbirkóznak a hővel, így a kártya a referenciánál 15 százalékkal gyorsabban és 2,5-ször hosszabb ideig tud működni.A GPU Tweak segédprogrammal egy intuitív felületen módosíthatók az órajelsebességek, a feszültségek, valamint a ventilátorok teljesítményeGPU Tweak hálózati lejátszás: A képernyőn zajló dolgok online megosztása – hogy mások is élőben követhessék a játékot

.Hűvös fejjel a győzelemig!

Az R7 240 az ASUS legújabb, nagyszerű értéket kínáló grafikus kártyája! A Radeon R7 240 grafikus feldolgozóegységével (GPU-jával) felszerelt ASUS R7240-1GD3 olyan nagyszerű technológiákat használ, amelyeket csak az ASUS-tól kaphat meg. A kártya porvédett ventilátort kapott a 25%-kal hosszabb élettartamhoz, és exkluzív Super Alloy Power alkatrészekkel szereltük fel a kiemelkedő stabilitás biztosításához. Az ASUS R7240-1GD3-hoz egy kényelmesen használható tuningeszköz, a GPU Tweak is jár. Ezzel a felhasználók a teljesítmény utolsó cseppjeit is kifacsarhatják a grafikus kártyájukból és valós időben követhetővé tehetik a képernyőn zajló akciókat az interneten.

.Porvédett ventilátor

A grafikus kártya élettartamának meghosszabbítása 25 százalékkal

Az egyedi ventilátorkialakítás a hatékony hűtés feladása nélkül 25 százalékkal* növeli meg a videokártya élettartamát, mivel jobban ellenáll a pornak és más részecskéknek.

.Super Alloy Power

Megnövelt tartósság és feljavított hűtés

Az exkluzív fémötvözet alkatrészek a tápveszteség csökkentésével, a tartósság növelésével és a hűvösebb működés megvalósításával javítják a teljesítményt. A tekercsek szilárd magja megszünteti a teljes terhelésnél jelentkező zúgást, a kondenzátorok élettartama pedig garantáltan legalább 50 ezer óra – két és félszer több, mint a hagyományos kondenzátoroké.

.GPU Tweak hálózaton keresztüli lejátszással

Valós idejű, intuitív grafikatuning

- Részletes specifikációk és a kártya tényleges állapotadatainak megjelenítése a GPU-Z-vel
- A GPU-órajelek szinkronizálása az egyszerűbb túlhajtáshoz
- Figyelő eszköz az Asztalon, több paraméter valós idejű, részletes megjelenítésével
- Az illesztőprogramok és a BIOS verzióinak automatikus ellenőrzése és frissítése
- A képernyőn látható események Full HD felbontásban küldhetők egyből a webre

.Online azonnali lejátszás

A GPU Tweak Streaming nevű eszközzel valós időben osztható meg a képernyő tartalma – így mások is nézhetik, mit és hogy játszol éppen. Még arra is van lehetőség, hogy a lejátszóablakhoz görgetett szöveget, képet és webkamerás képet adjunk.

Gyártó
Asus
Csatoló felület
PCI-E
Chipset gyártó
ATI
Chipset Típus
ATI Radeon R7 240
Memória mérete
1024 MByte
Memória típusa
DDR3
Csatlakozók
D-SUB DVI HDMI
Memória sávszélesség
64 bit
Processzor órajel
600 Mhz
Memória sebessége
1600 Mhz

Az olcsó.hu Asus Radeon R7 240 1GB DDR3 videokártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Asus Radeon R7 240 1GB DDR3 videokártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.