Asus GTX980 Poseidon 4GB DDR5 videokártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ASUS ROG Poseidon GTX 980 a referenciakártyához képest 10%-kal gyorsabb játékteljesítményt kínál - DirectCU H2O: Léghűtéssel 15C-kal hűvösebb. Vízhűtéssel 2X hűvösebb. - DIGI+ VR Teljes leírás >

Termékleírás

Az ASUS ROG Poseidon GTX 980 a referenciakártyához képest 10%-kal gyorsabb játékteljesítményt kínál

- DirectCU H2O: Léghűtéssel 15C-kal hűvösebb. Vízhűtéssel 2X hűvösebb.
- DIGI+ VRM 10 fázisos Super Alloy Power áramellátással: 30% -kal kevesebb tápegység-zaj, és két és félszeres tartósság.
- Japán gyártmányú Black Metallic kondenzátorok: 20%-kal nagyobb hőtűrés és 5-ször hosszabb használati élettartam.
- ROG LED fény: győzedelmes vörös pulzálás, amikor a kártya aktív.
- GPU Tweak: az órajel-sebességek, a feszültség és egyebek módosítása egy intuitív felületen.
- GPU Tweak Streaming: a képernyőn zajló dolgok online megosztása – hogy mások is élőben követhessék a játékot.

.Lég-vagy vízhűtés – Hűvös választás

A lég- és vízhűtéssel is kiemelkedő teljesítményt nyújtó ROG Poseidon grafikus kártya a DirectCU H2O technológiával gondoskodik a maximális rugalmasságról és választási szabadságról.

A folyadékhűtést sok lelkes PC-építő használta régebben is, mivel hatékonyan vezeti el a hőt és jól megválasztott hardverelemek esetén kibővíti a túlhajtási lehetőségeket. Az egyedi vízhűtéses megoldások azonban bonyolultak és költségesek lehetnek, mivel az eredeti hűtőrendszert el kell távolítani és vízhűtéses blokkokkal helyettesíteni. A ROG csapata ezért a Poseidont forradalmi DirectCU H2O megoldással látta el, a lehető legjobb lég- és vízhűtéses használat érdekében: így teljesen rugalmasan döntheti el, hogy azonnal folyadékhűtést akar, vagy ráér később. A Poseidonnal folyadékhűtésre átállva a GPU hőmérséklete akár 27 C-kal is csökkenthető – élvezze az ultrastabil túlhajtás előnyeit!

.DirectCU H2O hibrid hűtés

Teljes rugalmasság, választható lég-vagy vízhűtés

A DirectCU H2O egy olyan hibrid hűtési megoldás, amely a gőzkamrát és a vízcsatornát szabványos G1/4 hüvelykes menetes szerelvényekkel párosítja, hogy könnyen összeilleszthető legyen a meglévő folyadékhűtéses rendszerrel. Folyadékhűtéssel a DirectCU H2O akár 2x (27C-kal) alacsonyabb hőmérsékletet és háromszor alacsonyabb zajszintet képes elérni.

.Porvédett ventilátorok

A grafikus kártya élettartamának meghosszabbítása 25 százalékkal

Az egyedi kialakítású ventilátorok akár 25%-kal is hosszabb élettartamúak a por és az egyéb részecskék kizárásával, miközben a hatékony hőelvezetéssel optimális teljesítményt biztosítanak.

.DIGI+ VRM és Black Metallic kondenzátorok

30 százalékkal alacsonyabb zaj és 5-ször nagyobb tartósság

A Poseidon GTX 980 10 fázisú Super Alloy Power energiaellátása mellé a méltán híres DIGI+VRM (feszültségszabályzó modul) társul. A DIGI+ VRM feszültségszabályozás bőséges teret hagy a túlhajtásnak és teljesítményhangolásnak, ugyanakkor 30%-kal csökkenti a zajt. A Super Alloy Power különleges kialakítású fémötvözet magja és megerősített MOSFET-jei nagyobb hőt és terhelést képesek elviselni. A Poseidon GTX 980-ban emellett japán gyártmányú Black Metallic szilárdtest-kondenzátorokat használnak a 20%-kal jobb hőtűrés és az 5-szörös élettartam biztosítására.

Gyártó
Asus
Csatoló felület
PCI-E
Chipset gyártó
nVidia
Chipset Típus
GeForce GTX 980
Memória mérete
4096 MByte
Memória típusa
DDR5
Csatlakozók
DisplayPort DVI HDMI
Memória sávszélesség
256 bit
Processzor órajel
1127 Mhz
Memória sebessége
7010 Mhz

Az olcsó.hu Asus GTX980 Poseidon 4GB DDR5 videokártya árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Asus GTX980 Poseidon 4GB DDR5 videokártya vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.