Asus GTX750 DirectCU Silent 2GB DDR5 videokártya


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Nagyszerű értéket kínáló grafikus kártya kiváló stabilitással és 3D-s játékokkal - A porvédett ventilátor ellenállóbb a porrészecskékkel szemben és a referenciához képest 25 sz Teljes leírás >

Termékleírás

.Nagyszerű értéket kínáló grafikus kártya kiváló stabilitással és 3D-s játékokkal

- A porvédett ventilátor ellenállóbb a porrészecskékkel szemben és a referenciához képest 25 százalékkal megnöveli a kártya élettartamát
- A tápellátási alkatrészekben használt speciális ötvözetek jobban megbirkóznak a hővel, így a kártya a referenciánál 15 százalékkal gyorsabban és 2,5-ször hosszabb ideig tud működni.
- A GPU Tweak segédprogrammal egy intuitív felületen módosíthatók az órajelsebességek, a feszültségek, valamint a ventilátorok teljesítménye.
- GPU Tweak hálózati lejátszás: A képernyőn zajló dolgok online megosztása – hogy mások is élőben követhessék a játékot

.Ultrasima Full HD 3D szórakozás

A GTX 750 egy fantasztikus új grafikus kártya az ASUS-tól. Rendkívül hatékonyan tervezett, teljesen csendes, így tökéletes választás otthoni keskeny házimozi (HT)PC-hez. A fejlett EMI-árnyékolás akár 66%-kal csökkenti az elektromágneses interferenciát a stabil jelhez, és a tűéles képekhez. Mivel tudjuk, hogy ön szereti a testre szabást, a mellékelt GPU Tweak programmal beállíthatja a videomemóriát, a feszültségeket, és a ventilátorokat, valamint akár élőben is közvetítheti a játékot az Interneten!

.DirectCU Silent

Passzív 0dB-es hatékony hűtés

A DirectCU Silent hűtési rendszer a GPU-val közvetlenül érintkező hőcsöveket és nagyobb hűtőborda-felületet használ a hőleadás felgyorsítása érdekében, mindezt teljesen zajtalanul – az eredmény pedig a hagyományos passzív kártyáknál 16 százalékkal hűvösebb működés.

.Super Alloy Power

Megnövelt tartósság és feljavított hűtés

Az exkluzív fémötvözet alkatrészek a tápveszteség csökkentésével, a tartósság növelésével és a hűvösebb működés megvalósításával javítják a teljesítményt. A tekercsek szilárd magja megszünteti a teljes terhelésnél jelentkező zúgást, a kondenzátorok élettartama pedig garantáltan legalább 50 ezer óra – két és félszer több, mint a hagyományos kondenzátoroké.

.GPU Tweak hálózaton keresztüli lejátszással

Valós idejű, intuitív grafikatuning

- Részletes specifikációk és a kártya tényleges állapotadatainak megjelenítése a GPU-Z-vel
- Figyelő eszköz az Asztalon, több paraméter valós idejű, részletes megjelenítésével
- Az illesztőprogramok és a BIOS verzióinak automatikus ellenőrzése és frissítése

Hálózati lejátszás azonnal

A GPU Tweak Streaming nevű eszközzel valós időben osztható meg a képernyő tartalma – így mások is nézhetik, mit és hogy játszol éppen. Még arra is van lehetőség, hogy a lejátszóablakhoz görgetett szöveget, képet és webkamerás képet adjunk.

Gyártó
Asus
Csatoló felület
PCI-E
Chipset gyártó
nVidia
Chipset Típus
GeForce GTX 750
Memória mérete
2048 MByte
Memória típusa
DDR5
Csatlakozók
DisplayPort DVI HDMI
Memória sávszélesség
128 bit
Processzor órajel
1020 Mhz
Memória sebessége
5010 Mhz

Az olcsó.hu Asus GTX750 DirectCU Silent 2GB DDR5 videokártya (GTX750-DCSL-2GD5) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Asus GTX750 DirectCU Silent 2GB DDR5 videokártya (GTX750-DCSL-2GD5) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.