TV Tuner

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Media-Tech DVB-T Stick LT TV tuner (MT4171)

Ha még nem váltott a földfelszíni digitális televíziózásra a Media-Tech legújabb USB-s tunerével megteheti, és élvezheti a készülék biztosította szabadságot.
A DVB-T STICK LT MT4171-el a programok széles skáláját élvezheti digitális minőségben, akár otthon ül a kanapéján, vagy éppen utazik.

A DVB-T STICK LT MT4171-t igen kedvező árával és egyszerű használatával biztosítja a megfelelő teljesítményt.
Technikai specifikáció
" DVB-T TV USB stick
" MPEG-4, h.264 kompatibilis
"
  • Gyártó : Media-tech
  • Tuner típusa : DVB-T
  • Csatlakozó : USB
 
termék kép nagyítás

Avermedia AVerTV TD310 TV tuner

A gyatra video minőségnek vége! Az AVerMedia TD310 támogatja az MPEG-2, H.264, H.265 HDTV-t, valamint a DVB-T, DVB-T2 és DVB-C jeleket.Az AVerMedia TD310 legújabb funkciója a H.265 megjelenítés támogatása (HEVC, nagy hatékonyságú videó kódolás). Készüljön fel a HD minőség világára!Könnyű és kompakt, az AVerMedia TD310 egy korszerű és robosztusabb csatlakozóval rendelkezik, amely USB portra kapcsolódik miközben nincs útban.Ezen túl tartozéka egy hordozható nagy nyereségű antenna, amely
  • Gyártó : Avermedia
  • Tuner típusa : DVB-C DVB-T DVB-T2
  • Csatlakozó : USB
 
termék kép nagyítás

TBS-8922 MÜHOLDAS TUNER, PCI csatolófelülettel

ATV kártya alkalmas a digitális műholdas televízió vételére. Támogatja a Full HD felbontást. Ideális vételi megoldást kínál Media Center és PC rendszerekkel. A legtöbb 32-bites és 64-bites operációs rendszereket (Microsoft és Linux) támogatja. PCI felületen alacsony energiafogyasztás és alacsony hőkibocsájtás mellett, a csendesen műkdöik. Támogatja a gyors csatornakeresést, és hardveresen támogatja BLIND search funkciót az Unicable és USALS rendszereket, feltéve, hogy a TV szoftver
  • Gyártó : TBS
  • Tuner típusa : DVB-S2
  • Csatlakozó : PCI
 

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu TV Tuner árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TV Tuner vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.