Thermaltake ToughPower DPS G 850W tápegység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A forradalmian új Thermaltake Toughpower DPS G sorozat egy innovatív, digitálisan vezérelt szoftverrel érkezik. A Toughpower DPS G és a DPSApp szoftver létrehoz egy intelligens platformot, amely Teljes leírás >

Termékleírás

A forradalmian új Thermaltake Toughpower DPS G sorozat egy innovatív, digitálisan vezérelt szoftverrel érkezik. A Toughpower DPS G és a DPSApp szoftver létrehoz egy intelligens platformot, amely lehetővé teszi, hogy. figyelemmel kísérje a számítógép által felhasznált energia mennyiségét, ezáltal könnyen, tudatosan tarthatja alacsonyan villanyszámláját.
A teljesen moduláris kábelezés lehetővé teszi, hogy csak a szükséges kábelek legyenek elől, ez biztosítja az optimális légáramlást és csökkenti a rendszer terheltségét.

Gyártó
Thermaltake
Tápegység teljesítménye
850 W

Az olcsó.hu Thermaltake ToughPower DPS G 850W tápegység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Thermaltake ToughPower DPS G 850W tápegység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.