Corsair CS450M 450W tápegység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagyhatékonyság, moduláris kábelezés, alacsony energiafelhasználás és egyszerű telepítés A CS sorozatú moduláris tápegységek alapvető asztali rendszerekhez lettek tervezve, ahol fontos Teljes leírás >

Termékleírás

Nagyhatékonyság, moduláris kábelezés, alacsony energiafelhasználás és egyszerű telepítés

A CS sorozatú moduláris tápegységek alapvető asztali rendszerekhez lettek tervezve, ahol fontos az alacsony energiafelhasználás, az alacsony zajszint, és elengedhetetlen az egyszerű telepítés. 80 Plus Gold hatásfok garantálja az alacsonyabb energiafelhasználást és üzemeltetési költségeket. A lapos, moduláris kábelekkel, és az egyértelműen megjelölt csatlakozókkal a telepítés gyors és egyszerű.

Gyártó
Corsair
Tápegység teljesítménye
450 W

Az olcsó.hu Corsair CS450M 450W tápegység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Corsair CS450M 450W tápegység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.