Zyxel NBG6716 router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az NBG6716, mely három darab MIMO technológiával felvértezett kétsávos antennával rendelkezik, felülmúlhatatlan vizuális élmény közvetítésére képes a hálózaton, lenyűgöző, akár 45 Teljes leírás >

Termékleírás

Az NBG6716, mely három darab MIMO technológiával felvértezett kétsávos antennával rendelkezik, felülmúlhatatlan vizuális élmény közvetítésére képes a hálózaton, lenyűgöző, akár 450 Mbps* sebességgel. Miközben nagy sebességgel szörfölhet a weben a hagyományos 2.4 gigahertzes frekvencián, párhuzamosan HD felbontású videókat tölthet le zökkenőmentesen, vagy online játékokkal játszhat az interferenciáktól mentes 5 gigahertzes frekvencián.

Fejlett QoS szolgáltatásai zökkenőmentes média streaming-et tesznek lehetővé száloptikás szélessávú hálózatokban

Azok a felhasználók, akik nagy sávszélességet igénylő média streaming szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni üvegszálas szélessávú csatlakozásukon, a ZyXEL NBG6716 fejlett QoS (Quality of Service) szolgáltatásának köszönhetően stabilabban, zökkenő mentesebben internetezhetnek, illetve élvezhetik az online játékokat, HD videó stream-eket, valamint a voice over IP-t.

Nagyobb vezeték nélküli hálózati lefedettség a SmartRange technológiával

Az NBG6716 a SmartRange technológia segítségével nagyobb lefedettséget biztosít a tablet PC-k, laptopok, játék konzolok és egyéb vezeték nélküli eszközök számára. Nincs többé holt tér, mostantól otthona minden helyiségégben élvezheti a különböző digitális tartalmakat.
Bővebben a SmartRange technológiáról.

NetUSB használatával megoszthatja USB eszközeit a vezeték nélküli hálózaton

Az NBG6716 két USB porttal is rendelkezik, melyekkel a hálózaton nyomtatók vagy USB adathordozók ugyanúgy oszthatóak meg, mintha közvetlenül egy számítógéphez lennének csatlakoztatva. Önnek nincs más dolga, mint rádugni az USB eszközöket az NBG5715 USB portjaira, hogy az otthoni wifi hálózat segítségével máris bárhol elérhetővé váljanak a család tagjai számára.

Gigabites ethernet portok a megbízható, nagy teljesítményű video streaming szolgálatában

A négy darab gigabites porttal ellátott eszköz tízszer gyorsabb elérést biztosít a hagyományos fast ethernet-nél, így valóban megbízható teljesítményt élvezhet video streaming szolgáltatások használtata közben.

Nyugalomra vágyik? Kapcsolja ki a LED-eket egyetlen gombnyomással!

Ha fölöslegesnek, vagy irritálónak találja az eszközön világító LED-eket, egy gombnyomással elsötétítheti őket az eszközön található kapcsolóval.

Energiatakarékosság, környezetvédelem

Maga az NBG6716 eszköz, és a vezeték nélküli hálózat is külön ki-be kapcsoló gombbal rendelkezik, hogy takarékoskodhasson az értékes energiával.

Gyártó
Zyxel
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100/1000 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
1750 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11a IEEE 802.11ac IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu Zyxel NBG6716 router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Zyxel NBG6716 router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.