Zyxel Armor Z1 NBG6816 router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A ZyXEL ARMOR Z1, AC2350 kétsávos, gigabites vezeték nélkül router alkalmazásával olyan erős Wi-Fi hálózat birtokába juthat, mellyel könnyűszerrel megvalósítható a többrésztvevős on-l Teljes leírás >

Termékleírás

A ZyXEL ARMOR Z1, AC2350 kétsávos, gigabites vezeték nélkül router alkalmazásával olyan erős Wi-Fi hálózat birtokába juthat, mellyel könnyűszerrel megvalósítható a többrésztvevős on-line játék és a szaggatásmentes nagyfelbontású videó átvitel.

A legújabb 802.11ac szerint tervezett ZyXEL ARMOR Z1 gigabites vezeték nélküli adatátvitelt tesz lehetővé olyan eszközök között, melyek kielégítik a szabvány előírásait. A ZyXEL ARMOR Z1 az intelligens StreamBoost™ technológiának köszönhetően úgy szabályozza az átvitel sávszélességét, hogy még nagyszámú csatlakoztatott eszköz esetén is kiváló hálózati élményt nyújt.

Hálózat fénysebességen

Ha bármilyen, 802.11ac szabványú Wi-Fi eszközzel csatlakozik a ZyXEL ARMOR Z1 típusú routerhez, azonnal élvezheti a gigabites átvitel minden előnyét: streamelhet vagy ultra-high-definition (UHD) felbontású filmeket nézhet bufferelés okozta szakadozások nélkül. Szélessávú internete esetleg száloptikás? Semmi gond, a vezeték nélküli fel- és letöltés ez esetben is gyorsabb.

Kétmagos processzor a teljesítmény záloga

A ZyXEL ARMOR Z1 bármikor képes egyidejűleg több adatkapcsolatot kiszolgálni. Az akadozásoktól mentes, állandó sávszélességű játék, a média streamelés és más on-line feladatok ellátásában 1,4 GHz-es, kétmagos processzor segíti a routert.

Biztonságos és szabályozott böngészés

Tiszta és biztonságos web-böngészést biztosít a káros on-line tartalmak elleni szűrő. Emellett lehetőség van a hálózati eszközök egyenkénti kezelésére és korlátozására, megelőzve ezzel a folyamatos sávhasználatot és adatkeret túllépést.

Hatékony Wi-Fi: Beamforming

Beamforming technológiájának köszönhetően a ZyXEL ARMOR Z1 az egész helyiség helyett célzottan a rácsatlakozó vezeték nélküli eszköz(ök) irányába sugároz és erősít, így a kapcsolat az otthon egész területén fenntartható.

Könnyed eszközkezelés One Connect applikációval

Tekintse át az összes, ARMOR Z1-hez csatlakoztatott eszközt mobilkészülékéről, egyúttal hárítsa el a felmerülő gyakori hibákat, vagy blokkolja az ismeretlen, hálózatba betolakodó készülékeket.

Gyártó
Zyxel
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100/1000 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
2350 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11a IEEE 802.11ac IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu Zyxel Armor Z1 NBG6816 router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Zyxel Armor Z1 NBG6816 router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.