Tenda W3002R router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

W3002R egy erőteljes vezeték nélküli megoldás kiválóan alkalmas az otthon vagy az irodában. Ez egy egyszerű módja annak, hogy frissítse a hálózat nagyobb hatótávolság és teljesítmény Teljes leírás >

Termékleírás

W3002R egy erőteljes vezeték nélküli megoldás kiválóan alkalmas az otthon vagy az irodában. Ez egy egyszerű módja annak, hogy frissítse a hálózat nagyobb hatótávolság és teljesítmény a sebesség akár 300 Mbps.Paired állítható átviteli villamosenergia-termelési technológia és a levehető antenna, W3002R javítja jelerősséget és kiterjeszti jel tartomány a jobb teljesítmény, így holt foltok.

Gyártó
Tenda
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
300 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu Tenda W3002R router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Tenda W3002R router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.