Tenda F300 router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az F300 nyújt 300Mbps Wireless N sebesség fájlok megosztására, játékra, és video stream vezeték nélkül. Az otthoni hálózat védett fejlett vezeték nélküli titkosítást WPA2, jogosulatla Teljes leírás >

Termékleírás

Az F300 nyújt 300Mbps Wireless N sebesség fájlok megosztására, játékra, és video stream vezeték nélkül. Az otthoni hálózat védett fejlett vezeték nélküli titkosítást WPA2, jogosulatlan felhasználók ments csatlakozni a vezeték nélküli network.Otherwise, a WISP funkció lehetővé teszi a vezetéknélküli internet-hozzáférést olyan területeken, ahol nincs vezetékes infrastruktúra ISP, akkor élvezni fogja a csodálatos nélküli életet.

Gyártó
Tenda
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
300 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu Tenda F300 router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Tenda F300 router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.