TP-Link TL-ER5120 router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Teljes körű hálózati védelmet és virtuális magánhálózati (VPN) szolgáltatást kínál kisebb irodák számára. Ezzel a készülékkel cége megfelelhet napjaink mind nagyobb biztonsági kih Teljes leírás >

Termékleírás

Teljes körű hálózati védelmet és virtuális magánhálózati (VPN) szolgáltatást kínál kisebb irodák számára. Ezzel a készülékkel cége megfelelhet napjaink mind nagyobb biztonsági kihívásainak, megelőzheti a hackerek támadásait, a vírustámadásokat és a növekvő számú személyes adatok megszerzésére irányuló kísérleteket. A robosztus biztonsági funkcióknak, a rugalmas konfigurációnak és a maximális hálózati védelemnek köszönhetően a nagy teljesítményt versenyképes áron megvalósító befektetése gyorsan megtérül. Nagysebességű processzor, és akár 120 000 egyidejű session-t kezelni képes erőteljes tűzfal alkotják a készülék gerincét. A fix WAN port valamint a 3 szabadon konfigurálható WAN/LAN port biztosítja a redundanciát a terhelés-kiegyenlítéshez , és állandó internet eléréshez.

Minden további funkció, mint a tartalomszűrés, a behatolás-felderítés és –védelem, a felhasználó hitelesítés, az azonnali üzenetküldő és Peer-to-Peer alkalmazások blokkolása, a Denial of Service (DoS) védelem vagy a virtuális magánhálózatok (VPN) végződtetése egyetlen készülékbe került beépítésre, így cége egy valóban minden kihívásra felkészített üzleti szintű biztonsági megoldással lehet gazdagabb.

Gyártó
Tp-link
Vezeték nélküli
nem
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100/1000 Mbps

Az olcsó.hu TP-Link TL-ER5120 router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TP-Link TL-ER5120 router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.