TP-Link Deco E4 AC1200 egész otthont lefedő Mesh


41.500 Ft

  • A Deco egy egységes rendszer otthonának teljes lefedettsége érdekében, mely felszámolja a gyenge jelminőségű pontokat lakásában.
  • With advanced Deco Mesh Technology, units Teljes leírás >

Boltok és árak

TP-Link Deco E4 AC1200 Whole Home Mesh Wi-Fi System (2 Pack)  

Szállítási ár és információk:
490Ft Posta pont 670Ft Futár 690Ft Pick Pack Pont 30.000.-Ft felett INGYENES!

TP-Link Deco E4 AC1200 Whole Home Mesh Wi-Fi System (3 Pack)  

Szállítási ár és információk:
490Ft Posta pont 670Ft Futár 690Ft Pick Pack Pont 30.000.-Ft felett INGYENES!


Termékleírás


  • A Deco egy egységes rendszer otthonának teljes lefedettsége érdekében, mely felszámolja a gyenge jelminőségű pontokat lakásában.

  • With advanced Deco Mesh Technology, units work together to form a unified network with a single network name. Devices automatically switch between Decos as you move through your home for the fastest possible speeds.

  • A fejlett Deco Mesh technológiával az eszközök öszehangolt működése egy egységes otthoni hálózatot alkot. A készülékek automatikusan és fennakadás mentesen átkapcsolnak a Deco-k között mikor ön valamelyiktől eltávolodva egy másik Deco közelébe lép a kliens eszközzel.

  • A Deco E4 gyors és stabil kapcsolatokat biztosít.

  • A Deco képes kezelni akár a legkomolyabb hálózati forgalmat is, így akár több mint 100 eszköz számra képes fennakadásmentes internet elérést biztosítani.

  • A szülői felügyelet opció korlátozza az interneten töltött időt és blokkolja a nem megfelelő weboldalakat az gyermekek számára készített egyedi profilok szerint.

  • A telepítés könnyebb, mint valaha, a Deco alkalmazás segíti Önt a beállításban.


Gyártó
Tp-link
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
2 portos
Hálózati sebesség
10/100 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
300 Mbps 867 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11a IEEE 802.11ac IEEE 802.11n

Az olcsó.hu TP-Link Deco E4 AC1200 egész otthont lefedő Mesh Wi-Fi rendszer árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TP-Link Deco E4 AC1200 egész otthont lefedő Mesh Wi-Fi rendszer vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások