Netgear FVS336G router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Netgear FVS336G vezeték nélküli routerrel egy otthoni vagy kisvállalaton hálózaton belül kitűnően megoszthatja Szélessávú Internet csatlakozását. Az egyszerűen telepíthető Netgear FVS Teljes leírás >

Termékleírás

A Netgear FVS336G vezeték nélküli routerrel egy otthoni vagy kisvállalaton hálózaton belül kitűnően megoszthatja Szélessávú Internet csatlakozását. Az egyszerűen telepíthető Netgear FVS336G haladó biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelynek köszönhetően hálózata a külső behatolások ellen védelmet élvez.

Gyártó
Netgear
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100/1000 Mbps

Az olcsó.hu Netgear FVS336G router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Netgear FVS336G router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.