NETGEAR WN2000RPT router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Negear WN2000RPT hozzáférési ponttal jelentősen megnövelheti otthona vezeték nélküli hálózatának hatótávolságát. A bármely routerrel vagy b/g/n normás WiFi dobozzal kompatibilis WN200 Teljes leírás >

Termékleírás

A Negear WN2000RPT hozzáférési ponttal jelentősen megnövelheti otthona vezeték nélküli hálózatának hatótávolságát. A bármely routerrel vagy b/g/n normás WiFi dobozzal kompatibilis WN2000RPT hozzáférési pont még több zóna lefedését garantálja, tehát nem kell többé a jelvesztéstől tartania. A Netgear WN2000RPT-vel az Internetet WiFi-n keresztül otthona bármely helyiségében használhatja. Ráadásul, a WN2000RPT hozzáférési pontot egyetlen biztonsági norma sem korlátozza. Ez a Netgear hozzáférési pont 4 Ethernet porttal rendelkezik, tehát konzol, televízió vagy akár egy Blu-ray lejátszó is csatlakoztatható hozzá. A készülék fényjelei pedig folyamatos tájékoztatást nyújtanak a hálózat állapotáról.

Gyártó
Netgear
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
300 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu NETGEAR WN2000RPT router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy NETGEAR WN2000RPT router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.