MikroTik CCR1036-12G-4S router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A CCR1036-12G-4S egy carrier grade router élvonalbeli 36 core Tilera processzorral! Példátlan erő és felülmúlhatatlan teljesítmény - eszközkínálatunk új zászlóshajója. Több mint hús Teljes leírás >

Termékleírás

A CCR1036-12G-4S egy carrier grade router élvonalbeli 36 core Tilera processzorral! Példátlan erő és felülmúlhatatlan teljesítmény - eszközkínálatunk új zászlóshajója.

Több mint hússzor gyorsabb, mint a korábbi csúcsmodell: a Cloude Core akár másodpercenkénti 24 millió pps átviteli teljesítményt vagy 16 gigabit full wire sebességet is lehetővé tesz.

Az eszközt 1U rackmount házban szállítjuk, négy SFP kimenettel, tizenkét gigabites Ethernet porttal, soros konzollal és USB kimenettel. Színes érintőképernyőn követhető az eszköz állapota, a forgalmi grafikonok, valamint az érintőképernyőn végezhetőek az egyszerű beállítások.

Az eszköz két SODIMM memória foglalattal rendelkezik és alapesetben 4GB Ram memóriával kerül szállításra, de a memória mérete a router operációs rendszerében nincs korlátozva, így akár 16 GB-ot vagy többet is elfogad és alkalmaz. Hálózati táppal és 1U rackmount házban szállítjuk.

A cloude core teljes értékű Router OS operációs rendszerrel működik, melyet 15 éve folyamatosan fejlesztenek. Dinamikus útválasztás, hotspot, tűzfal, MPLS, VPN, javított szolgáltatási minőség, load balancing és bonding, valósidejű konfiguráció és monitoring ? csak hogy néhányat említsünk a RouterOS támogatta számos tulajdonság közül.

Gyártó
Mikrotik
Vezeték nélküli
nem
LAN portok száma
12 portos
Hálózati sebesség
10/100/1000 Mbps

Az olcsó.hu MikroTik CCR1036-12G-4S router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MikroTik CCR1036-12G-4S router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.