Eminent EM4510 router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: Vezeték nélküli kétsávos AC 1200 Router, Gigabit LAN és hozzáférési pont. Dupla sávszélesség az interferencia elkerüléséhez és a vezeték nélküli lefedettség maximalizálás Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: Vezeték nélküli kétsávos AC 1200 Router, Gigabit LAN és hozzáférési pont. Dupla sávszélesség az interferencia elkerüléséhez és a vezeték nélküli lefedettség maximalizálásához. Négy 4dBi antenna a magasabb szintű adatátvitelre. Külön antenna rendszer: használja a 2.4GHz és 5GHz sávokat egyszerre. Fejlett vezeték nélküli biztonság: WEP, WPA, WPA2. Nagy sebességű vezetékes és vezeték nélküli hálózatokhoz. Tökéletes, online játékok, zene, videók és fotók átvitelére. Gigabit WAN port: Tökéletes, gyors vezetékes vagy optikai alapú Internethez. Négy Gigabit LAN port. Lefelé kompatibilis az 54/11Mbps vezeték nélküli eszközökkel és a 10/100Mbps vezetékes hálózatokkal. Extra sajátosságok: QoS, WDS, Wlan Bridge, PPTP, VPN szerver, Szülői felügyelet és adatforgalom kontroll. Web-alapú, könnyen használható telepítő varázsló. Vendég hálózat (multiple SSID-k): ossza meg a vezeték nélküli hálózatot családjával és barátaival.

Gyártó
Eminent
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100/1000 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
1200 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11a IEEE 802.11ac IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu Eminent EM4510 router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Eminent EM4510 router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.