Eminent EM4505 router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: Vezeték nélküli kétsávos AC 1200 router és hozzáférési pont. Dupla sávszélesség az interferenciák elkerülésére és a a vezeték nélküli lefedettség maximalizálására. Egys Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: Vezeték nélküli kétsávos AC 1200 router és hozzáférési pont. Dupla sávszélesség az interferenciák elkerülésére és a a vezeték nélküli lefedettség maximalizálására. Egyszerű telepítés varázsló a böngészőben. Vendég hálózat (többszörös SSID): Ossza meg a vezeték nélküli hálózatot a családjával és a barátaival. Négy 4dBi antenna a nagyobb adatátvitelhez. Külön antenna rendszer: használja a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávokat egyszerre. Fejlett vezeték nélküli biztonság: WEP, WPA, WPA2. Tökéletes, online játék és zene, videók és fényképek átvitelére. Négy LAN port. Kompatibilis az 54/11Mbps vezeték nélküli eszközökkel és a 10/100Mbps vezetékes hálózatokkal. Extrák: QoS, WDS, Wlan Bridge, PPTP, VPN szerver, szülői felügyelet és forgalom ellenőrzés.

Gyártó
Eminent
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
1200 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11a IEEE 802.11ac IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu Eminent EM4505 router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Eminent EM4505 router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.