Draytek Vigor 2910v Router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

3.5G USB modem, terhelés elosztás, fail-over - Dual-WAN - 32 VPN csatorna - Policy alapú tűzfal - CSM (Content Security Management) - Sávszélesség menedzsment- QoS VoIP -hoz, A Vigor2910 sorozat Teljes leírás >

Termékleírás

3.5G USB modem, terhelés elosztás, fail-over - Dual-WAN - 32 VPN csatorna - Policy alapú tűzfal - CSM (Content Security Management) - Sávszélesség menedzsment- QoS VoIP -hoz, A Vigor2910 sorozat kettős WAN interfész-el valamint konfigurálható policy- alapú terhelés-kiegyenlítéssel rendelkezik. QoS (Quality of Service) a sávszélesség optimális felhasználását szolgálja, és támogatja a NAT session / sávszélesség kezelőt, amely nagyban növeli a sávszélesség-felhasználás hatékonyságát.

Gyártó
Draytek
Vezeték nélküli
nem
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100 Mbps
USB
3G USB Modem , USB Printer
Biztonsági protokoll
L2TP PPPT

Az olcsó.hu Draytek Vigor 2910v Router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Draytek Vigor 2910v Router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.