D-Link GO-DSL-N151 router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A D-Link GO-DSL-N151 ADSL 2 vezeték nélküli router modem is egyben, így otthoni internethálózatunk egyetlen készülékkel üzembehelyezhető. N szabvány eszközökkel is kompatibilis, ezáltal 4 Teljes leírás >

Termékleírás

A D-Link GO-DSL-N151 ADSL 2 vezeték nélküli router modem is egyben, így otthoni internethálózatunk egyetlen készülékkel üzembehelyezhető. N szabvány eszközökkel is kompatibilis, ezáltal 4-szer gyorsabb, mint a hagyományos vezeték nélküli G szabvány eszközök, továbbá 3-szor nagyobb lefedettséget is biztosít. WEP, WPA és WPA2 protokoll támogatás a biztonságos csatlakozásért és a vezeték nélküli szolgáltatás védelméért.

Gyártó
D-link
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
150 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11b IEEE 802.11g

Az olcsó.hu D-Link GO-DSL-N151 router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy D-Link GO-DSL-N151 router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.