D-Link DSR-250N router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Integrált szolgáltatások egyetlen dobozban: Wireless N technológia, tűzfal és sávszélesség-menedzsment egyetlen eszközben a kisebb, legfeljebb 50 felhasználóval rendelkező irodák, vállalk Teljes leírás >

Termékleírás

Integrált szolgáltatások egyetlen dobozban: Wireless N technológia, tűzfal és sávszélesség-menedzsment egyetlen eszközben a kisebb, legfeljebb 50 felhasználóval rendelkező irodák, vállalkozások hálózati igényeinek kielégítésére.

Erőteljes VPN motor: Hardveres adattitkosítással és hitelesítéssel gyors, titkosított virtuális kapcsolatok.

Professzionális Behatolás-megelőző rendszer (IPS): Automatikus frissítések átfogó IPS signature adatbázisokból és védelem a nulladik napi támadásokkal szemben.

D-Link GreenTM: Energiatakaréskos technológia, amely csökkenti az áramszámlát és növeli a termék élettartamát.


Gyártó
D-link
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
8 portos
Hálózati sebesség
10/100/1000 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
54 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11n

Az olcsó.hu D-Link DSR-250N router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy D-Link DSR-250N router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.