D-Link DSR-1000N router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

- Integrált szolgáltatások - egyetlen eszköz: Kétsávos Wireless N, tűzfal, 3G támogatás és sávszélesség menedzsment egyetlen eszközben - tökéletes hálózati mindenes legfeljebb 50 felha Teljes leírás >

Termékleírás

- Integrált szolgáltatások - egyetlen eszköz: Kétsávos Wireless N, tűzfal, 3G támogatás és sávszélesség menedzsment egyetlen eszközben - tökéletes hálózati mindenes legfeljebb 50 felhasználóval rendelkező kisvállalatok, fiókirodák számára.
- Erőteljes VPN motor: Hardveres adattitkosítással és hitelesítéssel a titkosított virtuális linkek szolgálatában
- Professzionális behatolásvédelem (IPS): Automatikus frissítések egy átfogó IPS aláírás adatbázisból nulladik napi védelemmel.
- WAN Link Load-Balancing és Hibatűrés: Több WAN porttal terhelés kiegyenlítés a hibaelkerülés, így garantált Internet elérés és sávszélesség.
- D-Link GreenTM: Energiatakarékos technológia, mely csökkenti az áramszámlát és a növeli a termék élettartamát.

A D-Link DSR-1000N Unified Services Router egy biztonságos, nagyteljesítményű hálózati megoldás a kis- és középvállalkozások mind növekvő igényeinek szolgálatában. A kétsávos Wireless N szolgáltatást és 3G támogatást biztosító DSR-1000N a hagyományos vezetékes hálózatokkal összevethető teljesítményt kínál azok fizikai korlátai nélkül. Az optimális hálózati biztonságról olyan funkciók gondoskodnak, mint a virtual private network (VPN) csatornák, az IP Security (IPSec), a Point-to- Point Tunneling Protocol (PPTP), a Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) vagy a Secure Sockets Layer (SSL), így minden KKV és fiókiroda számára biztonságos és megbízható összeköttetést biztosítanak a mobil eszközök és a központi erőforrások között.

Átfogó menedzsment képességek

A DSR-1000N két Gigabites WAN portot tartalmaz policy-alapú szolgáltatás menedzsmenttel. Ez maximális termelékenységet biztosít vállalkozása számára leállások nélkül. A failover funkció akkor is megszakadás nélkül fenntartja az adatforgalmat, amikor a vezetékes kapcsolat megszakad. A kimenő Load Balancing funkció1 megosztja a kimenő forgalmat két WAN interfész között, és optimalizálja a rendszer szintű teljesítményt high availability-t biztosítva. A második WAN port DMZ portként is konfigurálhatók, így Ön izolált szervereket futtathat LAN hálózatán.

Kiemelkedő vezeték nélküli teljesítmény

A kiemelkedő vezeték nélküli teljesítményre kiélezett DSR-1000N mind a 2.4GHz, mind az 5GHz frekvenciatartományban képes Wireless N teljesítményre. A Multiple In Multiple Out (MIMO) technológiának köszönhetően a DSR-1000N maximális adatátviteli sebességet kínál minimális holtpontok mellett a teljes lefedettségi területen.

Rugalmas telepítési lehetőségek

A DSR-1000N támogatja a 3G mobil csatlakozást USB portjain keresztül2. Ez a funkció további garanciát jelent a kritikus szolgáltatások folyamatos rendelkezésre állására. A DSR-1000N képes automatikusan átállni a 3G hálózatra, ha a fizikai link megszakad.

Erőteljes VPN funkciók

A teljes körű virtual private network (VPN) mobil munkavállalói számára biztonságos kapcsolatot kínál erőforrásaihoz. A Site-to-site VPN csatornák IP Security (IPSec) protokollal, Point-to-Point Tunneling Protokollal (PPTP) vagy Layer 2 Tunneling Protokollal (L2TP) biztosítják a fiókirodák biztonságos, titkosított kapcsolódását egymáshoz és a központi adatbázisokhoz.

Hatékony Green technológia

Környezettudatos gyártóként a D-Link olyan környezetbarát termékeket gyárt, melyek csökkentik az áramfelhasználást, ezáltal olcsóbban üzemeltethetők, és a termék élettartama is megnövekszik. The D-Link Green WLAN Scheduler csökkenti a vezeték nélküli antennák áramfelvételét a használaton kívüli időszakban lezárva azokat. Ugyanígy a D-Link Green Ethernet technológia hozzáigazítja az áramfelvételt a kábel hosszához és a link állapotához. Mindezeken felül az RoHS (Restriction of Hazardous Substances) és WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) irányelveknek való szigorú megfelelés teszi a D-Link Green tanúsított termékeket valóban környezettudatos választássá.

1 Jövőbeni firmware frissítéssel elérhető
2 Kompatibilis a D-Link DWM-152, DWM-156 3G USB adapterekkel és jövőbeni firmware frissítéssel

Gyártó
D-link
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100/1000 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
300 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu D-Link DSR-1000N router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy D-Link DSR-1000N router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.