Conrad WLAN router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Conrad WLAN router N 300 Modemen vagy a meglévő routeren működtethető Vezeték nélküli N akár 300 Mbit/s sebességgel BitTorrent kliens funkció (letöltés) NAS-funkció A routert a modemen (k Teljes leírás >

Termékleírás

Conrad WLAN router N 300 Modemen vagy a meglévő routeren működtethető Vezeték nélküli N akár 300 Mbit/s sebességgel BitTorrent kliens funkció (letöltés) NAS-funkció A routert a modemen (kábelhálózat, ADSL) vagy a meglévő router mögött működtetheti. Ezzel például az olyan régebbi VoIP routerek is felbővíthetők 300 MBit/s sebességre, amelyek egyáltalán nem vagy csak lassú Wireless LAN standarddal rendelkeznek. A két üzemmód egyszerűen beállítható a hátoldalon lévő kapcsoló segítségével. A hálózat nélküli LAN hálózat játszi könnyedségű és biztonságos kódolásához elegendő a WPS billentyű megnyomása. Külső USB merevlemezzel jelentősen bővítheti a router funkcióit. Ezek router és accesspoint üzemmódban egyaránt használhatók. NAS-funkció: a hálózat valamennyi résztvevője olvashatja és írhatja az adatokat. iTunes szerverfunkció:: a mentett zenét a hálózat valamennyi tagja lejátszhatja. iPod is csatlakoztatható az akkutöltőre, és közben a zene is hozzáférhető. BitTorrent kliensfunkció: Indítsa el számítógépén a letöltéseket, és a többit a router elvégzi - akár éjszaka is! dlna funkció: a merevlemezen tároltképek, zenék és videók kényelmesen lejátszhatók a nappaliban bármilyen dina-képes készülékkel,pl.. Sony PLAYSTATION® 3). A számítógép közben nincs bekapcsolva. ÍA router maximális teljesítményfelvétele csak 10 W. Jellemzők Levehető antennák WPA/WPA2 (TKIP/AES) játékkonzol-támogatás 4 vezeték nélküli LAN VLAN-t támogat. Szállítás tartalma Router szoftver, PDF útmutatóval (D,E,F, NL) használati útmutató. Windows® XP|Windows Vista™.

Gyártó
Conrad
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
300 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu Conrad WLAN router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Conrad WLAN router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.