Cisco RV110W router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Cisco RV110W VPN Firewall router kis professzionális hálózatokhoz enged távolsági hozzáférést. 4 db Gigabit Ethernet csatlakozást kapott a gyors és nagy kiterjedésű dokumentumok átvitelé Teljes leírás >

Termékleírás

A Cisco RV110W VPN Firewall router kis professzionális hálózatokhoz enged távolsági hozzáférést. 4 db Gigabit Ethernet csatlakozást kapott a gyors és nagy kiterjedésű dokumentumok átviteléhez. A VPN (Virtual Private Network) kapacitású RV110W VPN Firewall lehetővé teszi a könnyű fájl- és adatátvitel a felhasználók számára. Biztonsági funkciók: WPS, WPA és a WEP segítségével a hálózata még biztonságosabb.

Gyártó
Cisco
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
300 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu Cisco RV110W router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Cisco RV110W router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.