Asus RT-N65U router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ASUS RT-N65U a díjnyertes RT-N56U egyedi fekete gyémánt alakját és élenjáró teljesítményét hozza, lenyűgöző hálózati élményt kínálva. Két SoC-ből („system on a chip”, egylap Teljes leírás >

Termékleírás

Az ASUS RT-N65U a díjnyertes RT-N56U egyedi fekete gyémánt alakját és élenjáró teljesítményét hozza, lenyűgöző hálózati élményt kínálva. Két SoC-ből („system on a chip”, egylapkás rendszer) épül fel az architektúra, az egyik a 2,4, a másik az 5 GHz-es átvitellel foglalkozik, így gyakorlatilag is a lehető legjobb, összesen akár 750 Mbps egyidejű átviteli kapacitást biztosít – remek a hálózatigényes alkalmazásokhoz. Két SuperSpeed USB 3.0 csatlakozó javítja a fájlmegosztást és a más készülékekkel való kapcsolatot, valamint FTP, SAMBA, UPnP AV kiszolgálófunkciókat és DLNA konfigurációt biztosít. A nagyteljesítményű hardveres NAT-gyorsítással és beépített Gigabit Ethernet kapcsolattal felszerelt RT-N65U igazi gigabites internetes teljesítményt nyújt: WAN- és LAN-átviteli kapacitása összesen több mint 900 Mbps lehet. Az RT-N65U kialakítása és teljesítménye együtt igazán nagyszerű hálózathasználatot eredményez.

Legyen akár technikakedvelő szakember, akár vadonatúj felhasználó, az RT-N65U kivételesen egyszerűen kezelhető CD-t nem igénylő gyors telepítési és beállítási (Quick Installation Setup, QIS) megoldásával, amellyel lényegében a dobozból kivéve azonnal használható az eszköz és csatlakoztathatók hozzá a PC-k, okostelefonok, táblagépek és egyéb, vezeték nélküli kapcsolatot használó készülékek. A felület letisztult eszközeivel minden eddiginél hatékonyabb a felügyelet: figyelhető a jelerősség, megadhatók szülői korlátozások és még sok más hasznos funkció érhető el a robusztus, mégis természetes módon kezelhető felületen.

Gyártó
Asus
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100/1000 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
450 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11a IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu Asus RT-N65U router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Asus RT-N65U router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.