Asus RT-AC87U AC2400 Gigabit router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó - Ultragyors 802.11ac Wi-Fi útválasztó 2334 Mbps egyesített, kétsávos adatátviteli sebességgel a zökkenőmentes 4K/UHD videolejátszáshoz, Teljes leírás >

Termékleírás

Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó

- Ultragyors 802.11ac Wi-Fi útválasztó 2334 Mbps egyesített, kétsávos adatátviteli sebességgel a zökkenőmentes 4K/UHD videolejátszáshoz, a nagy fájlok ultragyors megosztásához, valamint az alacsony késleltetésű online játékhoz.
- A világ első 4x4 MU-MIMO antennarendszere univerzális AiRadar hullámformálással a páratlan többkészülékes teljesítményhez és vezeték nélküli lefedettséghez (akár 465 m²)
- Beépített USB 2.0 és USB 3.0 csatlakozók az akár tízszer gyorsabb adatátvitelhez az USB-tárolóeszközökre, valamint a nyomtatók megosztásához és a 3G/4G-modemek használatához.
- ASUSWRT grafikus felhasználói felület az egyszerű, CD-t nem igénylő, 30 másodperc alatti beállításhoz és a hálózat kényelmes, mégis kifinomult vezérléséhez.
- AiProtection Trend Micro-technológiákkal a tripla erősségű, teljes körű hálózati biztonság érdekében, robusztus szülői felügyeleti funkciókkal és a személyes adatok védelmével.
- Az ASUS AiCloud 2.0 segít a fájlok szinkronizálásában, megosztásában és lejátszásában bárhol, bármilyen, az internetre csatlakozó eszközről

A legnagyobb sebesség. A legnagyobb lefedettség. Egyszerű üzembe helyezés.
Eljött a vezeték nélküli teljesítmény és a már-már hihetetlen sebességek új kora, minden eddiginél nagyobb lefedettséggel és sokoldalúbb szabályozással és védelemmel, mint amit valaha is lehetségesnek gondolt volna. Az RT-AC87U a világ legmagasabb Wi-Fi sebességét kínálja, 5 gigahertzen akár 1734 Mbps-t – ez gyorsabb, mint a háromsávos 3x3 útválasztók –, valamint a kategóriában élenjáró 600 Mbps egyidejű sebességet 2,4 gigahertzen. Ez összesen 2334 Mbps sávszélesség! A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az RT-AC87U akadásmentes online játékot és selymesen sima 4K/UHD videolejátszást tesz lehetővé, és kacagva megbirkózik a sávszélességet leginkább próbára tévő feladatokkal is.

A négy térbeli adatfolyam számára külön-külön antennát alkalmazó, funkciókkal csordultig pakolt útválasztó valódi többfelhasználós, 4x4 MIMO (MU-MIMO) vezeték nélküli működést kínál, ami maga mögött hagyja a versenytársakat – és a lehető legjobb teljesítményt kínálja az összes vezeték nélküli készülék, még a régebbi Wi-Fi szabványnak megfelelők számára is.

VERHETETLEN HARDVER

Az RT-AC87U-t kifejezetten a teljesítményre optimalizálták – az 1 GHz-es kétmagos fő feldolgozó egysége mellett az RT-AC87U-ban található egy másik kétmagos processzor, amely kizárólag az 5 GHz-es 4x4 Wi-Fi-vel kapcsolatos feladatokkal foglalkozik. Vagyis az olyan útválasztókhoz képest, amelyekben csupán egyetlen 1,2 GHz-es kétmagos processzor található, az RT-AC87U akár kétszer nagyobb Wi-Fi–USB átviteli sebességre képes3, és akár 50%-kal nagyobb átvitelt biztosít egy sokklienses, leterhelt hálózaton!4

Az RT-AC87U nemcsak gyors, hanem gyönyörűen is néz ki. A játékosok igényeire kihegyezett, ASUS Republic of Gamers G sorozatú noteszgépek által ihletett formájú RT-AC87U szintén a lopakodó vadászgépekhez hasonló íveket kapott, amelyek csak úgy sugározzák az erőt és az igényességet. VESA szabvány szerint falra is szerelhető, úgyhogy az RT-AC87U szó szerint új magasságokat hódíthat meg – a falon is!

ÚTTÖRŐVEZETÉK NÉLKÜLI TELJESÍTMÉNY
Élvezze a vezeték nélküli teljesítmény egészen új szintjét: 2334 Mbps egyesített 802.11ac és 802.11n sávszélesség. A kategóriában élenjáró – a Broadcom® TurboQAM™ technológiájának köszönhető –, akár 600 Mbps sebességgel a 2,4 gigahertzes tartományban és az akár 1734 Mbps egyidejű sávszélességgel az 5 gigahertzes tartományban (ez gyorsabb, mint a legújabb, háromsávos 3x3 útválasztók), az RT-AC87U állva hagyja maga mögött a mezőnyt.

A technológia élén
Az RT-AC87U nem annyira a többiek élén halad, sokkal inkább maga mögé utasítja a mezőnyt: a jelenlegi generáció abszolút legjobb teljesítményét kínálja a noteszgépek, okostelefonok és más vezeték nélküli készülékek számára.

PÁRATLAN LEFEDETTSÉG
A valóban négy adatfolyamos, négyantennás (4x4) felépítésnek köszönhetően az RT-AC87U 465 m2 vezeték nélküli lefedettséget kínál. Ez a legújabb, háromsávos útválasztóknál 33 százalékkal több5, így ideális választás nagy házak és többemeletes épületek esetén. Az AiRadar hullámformálásnak és az egyedi, többfelhasználós MIMO (MU-MIMO) technológiának köszönhetően minél több készüléket használ, annál nagyobb lesz az átviteli kapacitás.

PÁRATLAN TEMPÓ
A legnagyobb vezetékes hálózati teljesítmény érdekében az RT-AC87U gigabites WAN csatlakozóval van felszerelve, öt 1000 Mbps Gigabit Ethernet LAN-csatlakozóval (amelyek egyike használható második WAN-kapcsolathoz is), valamint hardveresen gyorsított NAT funkciót biztosít. Szemben a legtöbb más útválasztóban használt, szoftveres NAT-tal, az RT-AC87U hardveres NAT funkciója megszünteti a vezetékes LAN és az internet közötti szűk keresztmetszetet, és lehetővé teszi a modern, szupergyors, szélessávú kapcsolatok maximális kiaknázását.

ALAPOSAN TESZTELT KOMPATIBILITÁS
Az RT-AC87U, csakúgy, mint az ASUS összes többi hálózati terméke, kimerítő kompatibilitási teszteken esik át fejlesztés közben. Az RT-AC87U garantáltan hibátlanul működik együtt adapterek, médialejátszók és más vezeték nélküli készülékek széles körével, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa – még a legmodernebb Xbox® One és PlayStation® 4 játékkonzolokat is támogatja.

Gyártó
Asus
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100/1000 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
2400 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11a IEEE 802.11ac IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu Asus RT-AC87U AC2400 Gigabit router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Asus RT-AC87U AC2400 Gigabit router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.