Asus DSL-N10 router


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Vezeték nélküli ADSL Modem Router – modem és router funkcionalitás egy erőteljes csomagban. Az Asus DSL-N10 egy valódi „kettő egyben“ eszköz, ami vezetékes, és vezeték nélküli modemk Teljes leírás >

Termékleírás

Vezeték nélküli ADSL Modem Router – modem és router funkcionalitás egy erőteljes csomagban. Az Asus DSL-N10 egy valódi „kettő egyben“ eszköz, ami vezetékes, és vezeték nélküli modemként és routerként szolgál. Mindkét eszköz összes funkcionalitását egyesíti, és a szolgáltatások széles körével egészíti ki, mint pl. a széles látószögű 5dBi antenna, négy db SSID, plug-and-connect könnyű telepítés, és egyszerű sávszélesség priorizálás.

Gyártó
Asus
Vezeték nélküli
igen
LAN portok száma
4 portos
Hálózati sebesség
10/100 Mbps
Vezeték nélküli sebesség
150 Mbps
Támogatott wifi szabványok
IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n

Az olcsó.hu Asus DSL-N10 router árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Asus DSL-N10 router vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.