Intel Xeon E5-2430L processzor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Intel ® Turbo Boost Technológia Intel ® vPro Technológia Intel ® Hyper-Threading technológia Intel ® Virtualization Technológia (VT-x) Intel ® Virtualization Technológia fo Teljes leírás >

Termékleírás

Intel ® Turbo Boost Technológia
Intel ® vPro Technológia
Intel ® Hyper-Threading technológia
Intel ® Virtualization Technológia (VT-x)
Intel ® Virtualization Technológia for Directed I / O (VT-d)
Intel ® Trusted Execution Technologia
AES New Instructions
Intel ® 64
Idle States
Továbbfejlesztett Intel SpeedStep ® technológia
Intel ® Demand Based Switching
Thermal Monitoring Technologies
Intel ® Flex Memory Access
Execute Disable Bit
Intel ® VT-x és Extended

Intel ® Virtualization Technology (Intel ® VT)

Növekvő kezelhetőség, biztonság és a rugalmasság, az IT környezetben, virtualizációs technológiák, mint a hardveres támogatása Intel ® Virtualization Technology (Intel ® VT) kombinált szoftver alapú virtualizációs megoldások maximális kihasználtság összevonásával többféle környezetben egyetlen szerverre vagy PC. Költség csökkentés, irányítás hatékonyság növekedés, erősíti a biztonságot, miközben a számítástechnikai infrastruktúra rugalmasabb bármilyen előforduló katasztrófa esetén.

Intel ® 64 architektúra

Az Intel 64 architektúra növeli a teljesítményt azáltal, hogy a rendszer számára több mint 4 GB virtuális és fizikai memória áll rendelkezésre.

Advanced Encryption Standard New Instructions (AES-NI)

Lehetővé teszi a gyors és biztonságos adat titkosítást és dekódolást.

Gyártó
Intel
Típus
Xeon
Processzor foglalat
LGA 1356
Magok száma
6 magos
Cache (L2/L3)
15 MByte
Órajel
2000 Mhz

Az olcsó.hu Intel Xeon E5-2430L processzor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Intel Xeon E5-2430L processzor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.