AMD Opteron 6370P processzor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Az ideális egyensúly az ár, és a teljesítmény között Futtassa az IT infrastruktúráját, webhelyét, felhőjét, és együttműködési munkafolyamatait olyan platformon, amelyet a már bizo Teljes leírás >

Termékleírás

.Az ideális egyensúly az ár, és a teljesítmény között

Futtassa az IT infrastruktúráját, webhelyét, felhőjét, és együttműködési munkafolyamatait olyan platformon, amelyet a már bizonyított vállalati teljesítmény, és az okos üzlet ideális egyensúlyára építettek.

.Alacsonyabb TCO-t tesz lehetővé

Az AMD Opteron 6000 sorozatú processzorok segítenek az IT szervezeteknek az alacsony teljes bekerülési költség (TCO) elérésében.

.Virtualizációra tervezve

Egy virtualizációs projekt sikere a TCO megtakarításokon mérhető. Az AMD Opteron 6000 sorozatú processzorokkal meghajtott szerverekkel a magas magszám, és a nagy memórialábnyom alacsony beszerzési költségekkel kombinálva segít az IT szervezeteknek a céljaik elérésében

.Megfelelően méretezett infrastruktúra

Az AMD Opteron 6000 sorozatú processzorok ideális platformot jelentenek az ön infrastrukturális igényeihez. Fájl-, nyomtatás-, és üzleti vonal (LoB) alkalmazásoktól e-mailekig az Opteron 6000 sorozatú processzorokkal meghajtott szerverek nyújthatják az ideális egyensúlyt.

Gyártó
AMD
Típus
Opteron
Processzor foglalat
Socket G34
Magok száma
16 magos
Cache (L2/L3)
8 MByte
Órajel
2000 Mhz

Az olcsó.hu AMD Opteron 6370P processzor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AMD Opteron 6370P processzor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.