AMD A6-5400K processzor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az AMD A6-5400K processzor is bizonyítja miért kedvelik sokan az AMD konfigurációkat. A processzor a számítógép egyik legfontosabb eleme, a számítógép lelke. Az AMD folyamatos fejlesztései Teljes leírás >

Termékleírás


Az AMD A6-5400K processzor is bizonyítja miért kedvelik sokan az AMD konfigurációkat. A processzor a számítógép egyik legfontosabb eleme, a számítógép lelke. Az AMD folyamatos fejlesztéseivel szeretne megfelelni a felhasználók igényeinek, aminek sikerét a több milliós eladások bizonyítanak.
A DDR3 memóriakezelés,az integrált Radeon HD 7540D videokártya és a 3,6GHz órajel bizonyítják hogy tökéletes választás otthoni és irodai FM2 konfigurációhoz az AMD A6-5400K processzor.

Gyártó
AMD
Típus
AMD A6
Processzor foglalat
Socket FM2
Magok száma
2 magos
Cache (L2/L3)
1 MByte
Órajel
3600 Mhz

Az olcsó.hu AMD A6-5400K processzor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AMD A6-5400K processzor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.