Xerox WorkCentre 6605V_DN multifunkciós nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az értékes funkciókkal ellátott WorkCentre 6605 színes többfunkciós nyomtatónak hála napjaink elfoglalt, kisméretű munkacsoportjai könnyedén folytathatnak olyan üzleti kommunikációt, mel Teljes leírás >

Termékleírás

Az értékes funkciókkal ellátott WorkCentre 6605 színes többfunkciós nyomtatónak hála napjaink elfoglalt, kisméretű munkacsoportjai könnyedén folytathatnak olyan üzleti kommunikációt, mely felülmúlja a versenytársakat a kivételes minőségű színes nyomtatás segítségével.
Az akár 600 x 600 x 4 dpi (javított képminőség esetén 1200 x 1200 dpi) felbontásnak köszönhetően nyomtatott kommunikációs anyagai kiemelkedő minőségűek és figyelemfelkeltőek lesznek.
A fotóüzemmódnak köszönhetően fényképei és grafikus képei kivételes megjelenést kapnak, a telt, mély színek élethű ragyogást kölcsönöznek azoknak.
Az egyedülálló Xerox EA festék jóval alacsonyabb hőmérsékleten rögzül a hagyományos festékekhez képest, akár 20%-kal csökkentve az áramfogyasztást és akár 35%-kal a széndioxid-kibocsátást. Ezenkívül olajmentes, így ragyogóan fényes nyomatokat készít, nemcsak hagyományos, hanem újrahasznosított papírra is.
A Pantone® Colour által kalibrált egyszínű szimulációknak és a Xerox technológiájának köszönhetően a nyomatok még inkább megfelelnek az elvárásainak.
A valódi Adobe® PostScript® 3™ mindig pontos nyomtatást biztosít, kiemelkedően élénk és valósághű színekkel, illetve magas minőségű grafikai elemekkel.
A gyors, akár 35 lap/perc sebességű nyomtatás biztosítja, hogy dokumentumai mindig készen álljanak, ha szüksége van rájuk.
A WorkCentre 6605DN konfiguráció automatikus kétoldalas nyomtatási funkciója segítségével könnyedén takarékoskodhat a papírral, dokumentumai pedig professzionális megjelenést kapnak.
Közvetlen nyomtatás az Apple iOS-alapú eszközökről az Apple AirPrint-támogatással. (201301301321 verziójú firmware szükséges hozzá.)
A 550 lapos fő papírtálca egy teljes ív papírt képes tárolni. Az opcionális második tálcával 1.250 lapra bővül a készülék papírkapacitása, így még tovább nyomtathat megszakítás nélkül.
A biztonságos nyomtatási opcióval* megakadályozhatja, hogy bizalmas dokumentumai illetéktelen kezekbe kerüljenek, és a készülék funkcióihoz való hozzáférést is korlátozhatja PIN-kóddal, a kezelőfelület lezárásával. *512 MB RAM-os vagy 160 GB merevlemezes termelékenységfokozó készlet szükséges hozzá.
Az akár 80 000 oldalas havi terhelhetőség nagyvolumenű nyomtatást tesz lehetővé.
Az értékes funkciókkal ellátott WorkCentre 6605 egymagában kombinálja az irodai eszközöket, ezáltal Ön csökkentheti áramfelhasználását és kellékköltségeit.
Az innovatív, 109 mm-es érintőképernyő ragyogó, színes ikonjai és egyszerű navigációja optimális használatot tesznek lehetővé.
Tekintse meg a készülék kezelőfelületét!
Használja a WorkCentre 6605 készüléket papíralapú dokumentumai szkennelésére, és az így kapott, kereshető szövegű digitális fájlok automatikusan megoszthatóak e-mailen vagy hálózati mappán keresztül, illetve tárolhatóak az eszközön vagy bármely USB-adathordozón a tökéletes hordozhatóság érdekében.
A WorkCentre 6605 egyszerűen csatlakoztatható az irodai hálózatra, így percek alatt használatba is veheti. A Xerox® CentreWare® IS webkiszolgálóval pedig a távoli eszközkezelést is könnyedén elvégezheti bármely, a hálózatba kötött számítógép böngészőjéből.
Az opcionális vezeték nélküli Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően bárhol elhelyezheti az irodában a WorkCentre 6605-öt.

Modellkonfigurációk
Nyomtatási sebesség: Fekete/Színes - 35 lap/perc
Alapvető funkciók: Másolás, E-mail, Fax, Nyomtatás, Szkennelés
Terhelhetőség: Akár 80 000 nyomat/hónap
Kétoldalas nyomtatás: Alapkiépítésben
Dokumentumkezelő:
Kétoldalas automatikus lapadagoló
Kapacitás: 50 lap

Nyomtatás
Első oldal elkészítési ideje, nyomtatás: Sebesség:
9 másodperc fekete-fehér / 10 másodperc színes
Legnagyobb nyomtatási felbontás: Akár 600 x 600 x 4 dpi (akár 1200 x 1200-as javított képminőség)
Csatlakoztathatóság 10/100/1000BaseTX Ethernet, USB 2.0 (opcionális: Wi-Fi (802.11 n/g/b))
Oldalleíró programnyelvek: PCL® 5, PCL® 6, PDF emulation, True Adobe® PostScript® 3™, XPS
Nyomtatási funkciók: Apple AirPrint, Booklet layout, Szortírozás, Color corrections, Illesztőprogram által mentett beállítások, Earth Smart, Sokképes, PANTONE® Color calibrated solid-color simulations, Fotó mód, Mentett nyomtatás, Titkos nyomtatás, Vízjelek (opcionális: Font/Form/Macro Storage)

Másolás
Első oldal elkészítési ideje, másolás:
Sebesség: 13 másodperc fekete-fehér / 16 másodperc színes
Legnagyobb másolási felbontás: 600 x 600 dpi
Másolási funkciók: 2-up output, Auto exposure, Automatikus illesztés, AutoFit, klónozás, Szortírozás, Color balance, Color saturation, Világosabb/sötétebb, Kicsinyités/Nagyitás, Sharpness

Fax
Faxtömörítés: MH/MR/MMR/JBIG
Faxfunkciók: Címjegyzék, Több címzettnek küldött fax, Késleltetett küldés, Csengőhang szerinti hívásazonosítás, Fax továbbítása e-mailbe, Faxtovábbítás faxra/e-mail címre és kiszolgálóra (FTP, SMB), Kéretlen faxok szűrője, Polling, Titkos nyomtatás: Fogadás

Szkennelés
Szkennelés fájlformátumai: JPEG, PDF, TIFF
Szkenner-illesztőprogramok: TWAIN, WIA
Szkennelési célállomások: Szkennelés USB memóriaeszközre, Scan to computer via SMB, Scan to email with LDAP support, Scan to server via FTP, WSD scanning

Médiumok
Kimeneti kapacitás: 250 lap
Dokumentumkezelő: Kétoldalas automatikus lapadagoló
Kapacitás: 50 lap
Papírkapacitás:
Tálca (Kézi adagoló): 150 lap
Tálca 1: 550 lap
Tálca 2 (opcionális): 550 lap
Papírméret: Tálca (Kézi adagoló): Egyedi méretek: 76.2 x 127 mm to 216 x 356 mm
Tálca 1: Egyedi méretek: 148 x 210 mm to 216 x 356 mm
Tálca 2 (opcionális): Egyedi méretek: 148 x 210 mm to 216 x 356 mm

Támogatott operációs rendszerek
Mac OS® X 10.5 vagy újabb
Various Linux and Unix distributions
Windows Server 2003
Windows Server 2008
Windows XP
Windows Vista
Windows 7
Windows 8
Xerox Global Printer Driver
Xerox Mobile Express Driver

Gyártó
Xerox
Típus
lézer
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
35 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
35 lap/perc
További funkciók
Fax
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Xerox WorkCentre 6605V_DN multifunkciós nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Xerox WorkCentre 6605V_DN multifunkciós nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.