Xerox WorkCentre 3325_DNI nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Megbízható és hatékony funkciók - A helytakarékos WorkCentre 3315/3325 többfunkciós nyomtató segít energiát megtakarítani és csökkenteni a kellékekre jutó költségeket, egyetlen gazd Teljes leírás >

Termékleírás

.Megbízható és hatékony funkciók

- A helytakarékos WorkCentre 3315/3325 többfunkciós nyomtató segít energiát megtakarítani és csökkenteni a kellékekre jutó költségeket, egyetlen gazdaságos fekete-fehér többfunkciós nyomtatóban kombinálva egy fénymásoló, egy nyomtató, egy szkenner és egy fax funkcióit.
- Olyan erőteljes szkennelési funkciókat nyújt, mint az e-mailbe szkennelés, a hálózati szkennelés és az USB médiaeszközre történő szkennelés. Ezenkívül faxküldésre is lehetősége nyílik hálózaton keresztül a LAN faxfunkció segítségével, és élvezheti a Walk-Up™ faxfunkcióit is, például a gyorstárcsázást és a színes szkennelést.
- Az automatikus kétoldalas lapadagoló (DADF) a WorkCentre 3325 alapfelszereltsége, melynek köszönhetően gyorsabb a kétoldalas szkennelés, a másolás és a faxküldés.
- Gyors, akár 31 / 35 lap/perc sebességű nyomtatás, az első oldal pedig 6,5 másodperc alatt készül el: dokumentumai mindig készen állnak, ha szüksége van rájuk.
- A 250 lapos papírtálcának köszönhetően ritkábban szükséges újratölteni a berendezést, az opcionális második papírtálca segítségével pedig további 520 lapot tölthet be egyszerre, ezáltal tovább nyomtathat megszakításmentesen.
- Az akár 50 000 (WorkCentre 3315) vagy 80 000 oldalas (WorkCentre 3325) havi terhelhetőség nagyvolumenű nyomtatást tesz lehetővé.

.Költségtakarékos funkciók

- Az igen hatékony, problémamentes kétoldalas nyomtatással papírfogyasztása és papírköltsége a felére csökkenhet. Ez szériafelszereltség, nem pedig drága kiegészítő.
- A megvásárolható nagykapacitású festékkazetták csökkentik a teljes élettartamköltséget, és ritkábban kell őket cserélni.

.Használatkönnyítő és biztonsági funkciók

- A WorkCentre 3315/3325 nagyméretű, fényesen világító gyorsgombok és beépített súgó segíti a készülék egyszerű használatát.
- Első USB portja támogatja a gyors nyomtatást bármely szabványos USB memóriaeszközről, illetve az ezekre történő szkennelést.
- A fekete-fehér többfunkciós nyomtató kis helyigénye révén tökéletesen illeszkedik irodai környezetébe, akár az íróasztalára, akár közös térbe helyezi.
- A vezeték nélküli csatlakozás alapfelszereltség a WorkCentre 3325 multifunkciós berendezés esetében, így bárhol használhatja, ahol csak szüksége van rá.
- A Xerox CentreWare IS webkiszolgálóval a távoli eszközkezelés könnyen megoldható számítógépe böngészőjéből.
- A legmodernebb biztonsági funkcióknak köszönhetően (IPSec, SNMPv3, IP-szűrés, IPv6, hálózati hitelesítés és biztonságos nyomtatás) bizalmas dokumentumait kizárólag a címzettek láthatják.

.Másoló műszaki adatai

- Első oldal elkészítési ideje, másolás 10 másodperc
- Legnagyobb másolási felbontás: 600 x 600 dpi
- Másolási funkciók: Háttércsökkentés, Book copying with center erase, Füzetkészítés, Összetett munka, Sötétségszabályozás, Széltörlés, Azonosítókártya-másolás, Munkamegszakítás, Margóeltolás, Sokképes, Fotó mód, Poster copying, Program várakoztatás

.Fax műszaki adatai

- Faxfunkciók: Névjegyzék, Automatikus újratárcsázás, Automatikus kicsinyítés, Színes fax küldése, Késleltetett küldés, Fax továbbítása e-mailbe/faxba, Kéretlen faxok szűrője, Fogadás a memóriába, PC Fax (csak Windows), Biztonságos fax* (* - Analóg telefonvonal szükséges)
- Faxtömörítés:JBIG, JPEG, MMR/MR/MH

.Lapolvasó műszaki adatai

- Szkennelési célállomások: Szkennelés FTP, Szkennelés SMB, Szkennelés USB-re, Szkennelés e-mailbe, Szkennelés mappába, Szkennelés helyi PC-re, Szkennelés helyi meghajtóra, Szkennelés hálózati PC-re

.Papírméret

- Tálca (Kézitálca): Egyedi méretek: 76 x 127 mm to 216 x 356 mm
- Tálca 1: Egyedi méretek: 105 x 148 mm to 216 x 356 mm
- Tálca (opcionális): Egyedi méretek: 148 x 210 mm to 216 x 356 mm

Gyártó
Xerox
Típus
lézer
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
35 lap/perc
További funkciók
Fax
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB WiFi (IEEE 802.11g/b)

Az olcsó.hu Xerox WorkCentre 3325_DNI nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Xerox WorkCentre 3325_DNI nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.