Xerox ColorQube 8880 ADN szilárd tintás


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A környezetkímélő, kazetta nélküli, szilárdtintás nyomtatás egyedül a Xeroxra jellemző hagyományát folytatva a ColorQube 8580 színes nyomtató olyan hatékony, sallangmentes, kevés hullad Teljes leírás >

Termékleírás

A környezetkímélő, kazetta nélküli, szilárdtintás nyomtatás egyedül a Xeroxra jellemző hagyományát folytatva a ColorQube 8580 színes nyomtató olyan hatékony, sallangmentes, kevés hulladékkal járó nyomtatási megoldást kínál, amely rendkívüli termelékenység mellett úgy marad egyszerű, hogy kiváló minőségű színes nyomatokat biztosít.

Színes dokumentumok fekete-fehér árakon, hogy összes dokumentumát elragadó színekben nyomtathassa ki.

Csak a valóban használt színekért kell fizetnie. A rugalmas árazásnak köszönhetően nem kell többé sokat fizetnie az alacsony fedettségű dokumentumok oldalaiért.

A nagyobb nyomtatási példányszámmal járó előnyök: Ha havonta legalább négy csomag papírt felhasznál, jelenleg a ColorQube 8880 olyan teljes élettartamköltséget nyújt, amelyet nehéz felülmúlni.

Kisebb helyigény a tároláskor. A festékkazettákhoz képest a szilárdtinta olyan kicsi, hogy még az íróasztal fiókjában is elfér.

Költsön kevesebbet papírra és tintára. Alapfelszereltségként járó kétoldalas nyomtatás és N oldal/lap beállítás, amellyel több oldal nyomtathat egyetlen ívre.

Kevesebb hulladék, környezetkímélőbb megoldás. A nyomtató és a szilárdtintarudak csomagolása a hasonló lézernyomtatókhoz képest akár 90%-kal kevesebb hulladékot termel, életciklusa során kisebb energiafelhasználást igényel, és kevesebb üvegházhatású gázt bocsát ki.

Az Earth Smart illesztőprogram beállításai. Az egyszerűen használható nyomtatóillesztő-mérőeszköz lehetővé teszi a leginkább környezettudatos nyomtatási beállítások kiválasztását; ilyen például a kétoldalas nyomtatás.

Optimális energiafelhasználás. Az intelligens készenléti mód figyelemmel kíséri a munkacsoport géphasználati szokásait, így a kevésbé forgalmas időszakokban automatikusan alacsony fogyasztású módba lépteti a készüléket.

Ingyenes GreenPrint szoftver. A csomag részét képező GreenPrint program segítségével kiválaszthatja csak a kívánt oldalak nyomtatását, így csökkentve a papír- és festékfelhasználást.

Gyártó
Xerox
Típus
szilárdtintás
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Nyomtatási sebesség (fekete)
30 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
30 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Xerox ColorQube 8880 ADN szilárd tintás nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Xerox ColorQube 8880 ADN szilárd tintás nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.