Xerox ColorQube 8580 AN szilárd tintás nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A környezetkímélő, kazetta nélküli, szilárdtintás nyomtatás egyedül a Xeroxra jellemző hagyományát folytatva a ColorQube 8580 színes nyomtató olyan hatékony, sallangmentes, kevés hullad Teljes leírás >

Termékleírás

A környezetkímélő, kazetta nélküli, szilárdtintás nyomtatás egyedül a Xeroxra jellemző hagyományát folytatva a ColorQube 8580 színes nyomtató olyan hatékony, sallangmentes, kevés hulladékkal járó nyomtatási megoldást kínál, amely rendkívüli termelékenység mellett úgy marad egyszerű, hogy kiváló minőségű színes nyomatokat biztosít.

Könnyű bővíthetőség: a berendezés memóriája az időigényesebb feladatok érdekében bővíthető, a papírkapacitás 2200 lapig növelhető.

Kis méret. Kis méretének köszönhetően a ColorQube 8580 szinte bárhol elhelyezhető az irodában, akár asztalon, akár egy központi helyen.

Teljes körű Windows®-, Mac®- és Linux®-kompatibilitás.

Spórolhat a szállítási költségeken és a tároláshoz szükséges helyen. A festékkazettákhoz képest a szilárdtinta kisebb méretű csomagolása olcsóbban szállítható, és elég kicsi, hogy elférjen egy asztalfiókban.

Mopria™-tanúsítással rendelkezik. A Mopria-tanúsítás egyszerűvé teszi a mobil nyomtatást a táblagépek és az okostelefonok számára számos nyomtatóra, ideértve a ColorQube 8580 színes készüléket is.

Hihetetlen részletesség és féltónusok a 2400 FinePoint™ nyomtatási felbontásnak köszönhetően.

A szilárdtinta segítségével dokumentumai minden nyomathordozón gazdag, élénk színekkel jelennek meg – az újrafeldolgozott papíron is.

A másolóanyagok széles választékát kezeli, ideértve a sima papírt, a címkéket, a borítékokat, a kartont, a névjegykártyákat és a fényes másolóanyagokat.

A PANTONE® által minősített egyszínű szimulációk és a Xerox színkorrekciós eszközei biztosítják, hogy az eredmények mindig megfeleljenek az elvárásainak.

A magas havi terhelhetőségnek (akár 85 000 kép) köszönhetően megbízható színes nyomtatója még hosszú évekig kitart Ön mellett.

Nyomtasson, amint készen áll. Az 5 másodperc alatt elkészülő első oldal azt jelenti, hogy a nyomtatás általában elkészül, mire odaér nyomtatóhoz.

A True Adobe® PostScript® 3™ és a PCL5c emulációs nyomtatási nyelv biztosítja, hogy feladatait a berendezés mindig pontosan nyomtatja ki.

Nincs elvesztegetett idő a színes nyomtatással. A ColorQube 8580 ugyanolyan gyorsan végzi a fekete-fehér és a színes nyomtatást is.

Intuitív színkorrekció. A Colour By Words funkció segítségével egy egyszerű legördülő listából választhatja ki a kívánt színmódosításokat.

Gyártó
Xerox
Típus
szilárdtintás
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Nyomtatási sebesség (fekete)
30 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
30 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Xerox ColorQube 8580 AN szilárd tintás nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Xerox ColorQube 8580 AN szilárd tintás nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.